2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044523 بازدید | 684391 پست
اصلا و اصلا به علایم نیست تجربه این رو ثابت کرده نگران نباش اصلا انشاالله که مثبتی

الهی آمین

حالا علائم هیچ. چرا عوارض ندارم😅😅حسابی پوست کلفتم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لازم نیست آدم خارجی بگیره استرادیول ایرانی بسته صد تایی 20تومن بعد هم من که مکمل حساب نکردم خب ...

من مام رفتم تا الان با یکبار انتقال منفی برج یک شده ۲۸تومن

برای پانکچر هم امپول پرگووریس دادن که خودش ۶تومن هزینه شد تازه مکمل خاصی هم نداشتم تا حالا

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه ها اين يبوست لعنتي نابودم كرده امروز معذرت ميخوام كلي فشار اومد بهم خيييلي خيلي ميترسم براي بچه هام و سركلاژم اتفاقي افتاده باشه😭😭😭😭😭هرچيزي هم ميخورم فايده نداره نوبت دكترمم بعداز انوماليه ديگه خسته شدم فكر كنم بخاطر اين ويتامينايي كه ميخورم بدتر شدم. نكنه سركلاژم باز بشه😭😭😭😭

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم من واقعا مشكل پول دارم بايددقيقا بدونم هزينم چقدرميشه واز يكطرف هم بايد تخمك اهدايي بگيرم😞ممن ...

تخمک اهدایی اگه قراره از مام بگيري که دیگه نیازی به دارو خودت نداری 5تومن اول برای رزرو دونر ازت میگیرن 17تومن روز پانکچر دونر ازت میگیرن 4تومن هزینه فریز 4تومن انتقال سر جمع میشه 30تومن عزیزم همه کاراش با واسطه فقط روز پانکچر شما و همسرت میرین همسرت نمونه میده 

بچه ها اين يبوست لعنتي نابودم كرده امروز معذرت ميخوام كلي فشار اومد بهم خيييلي خيلي ميترسم براي بچه ...

سلام چیکاجونمم.صبح ناشتا سعی کن یک قاشق مرباخوری روغن زیتون واب لیمو بخوری.بعدشم آب گرم.یکم راه برو خیلی موثراست.اصلا  نری دسشویی بشینی وفشاربیاری.دوست منم ماه ۵ هستش مدام یبوست میشه وکمر درد داره .نگران نباش فقط زور نیاری به خودت.مدام آب گرم بخور.باغذا حتما روغن زیتون مصرف کن.قیسی وانجیر هم بخور.نگران نباش عزیزم .نمک غذا تو کمتر کن.خاکشیر با آب ولرم درست کن بخور عالیه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام چیکاجونمم.صبح ناشتا سعی کن یک قاشق مرباخوری روغن زیتون واب لیمو بخوری.بعدشم آب گرم.یکم راه برو ...

همه اينارو انجام دادم باورت ميشه؟ فشار كه امروز افتضاح فشار اوردم دلم داره ميتركه از ترس. ديگه خسته شدم من قبل از بارداري هم اين مشكلو داشتم الان ديگه بيشتر شده فكر كنم بخاطر ويتامينا باشه كه اينقدر داغونم. خدا كمكم كنه براي بچه هام اتفاقي نيفته فقط😭😭به شوهرم گفتم لاكسي ژل بخره ببينم اون تاثير داره يا نه😔

خداياشكرت....❤️ 
من امروز رفتم صارم از چندتا از ماماها و مشاورا سوال کردم گفتن ممکنه اندرومترویوز داسته باشید ندونی و ...

واقعا 

آدم نميدونه چيكار كنه هركسي يه چيزي ميگه . 

الان شما كجا ميخايد لاپارا انجام بديد؟ هم لاپارا هم هيسترو ميخايد بشيد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
الله اکبر .چی بگم خواهر .ازهرچی مترسیدم دقیقا سرم اومد .بچه ها از لوله هیدرو حرف میزدن بدنم میلرزید ...

دقيقا مثل من 😔😔كاشكي حداقل درست تشخيص بدن . آدم دلش نميسوزه حداقل. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
همه اينارو انجام دادم باورت ميشه؟ فشار كه امروز افتضاح فشار اوردم دلم داره ميتركه از ترس. ديگه خسته ...

نگران نباش  حافظ بچه هات خداست.الان نگرانی برات بدترین چیزه عزیزم.هم لاکسی ژل مصرف هم این دستورات مدام وهمیشه نه فقط چندبار  رعایت کن .چون ازقبل اینجوری بودی برای بارداری هم بیشتر میشه.خواهرم هم از قبل داشت برای بارداری بدتر شد مدام سبزیجات وکاهو میخورد ورعایت میکرد.الان نی نیشم که بدنیا اومده دو سه روز یه بار دلش کارمیکنه  مثل خودش شده. استرس یه عامل یوبوست هستش پس نگرانی تو کم کن عزیزدلم تا این روزا زودتر بگذره.گر نگهدار من آن است که خود میداند.....شیشه را در بغل  سنگ نگه می دارد.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان استرادیول هر جا میرم گیرم نمیاد اگه اهواز جایی سراغ دارید بگید ممنون میشم تو سیکلم چند بسته د ...

فکر کنم داروخانه دکتر صادقی خارجیشو داشته باشه یه سوال کن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...