2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044337 بازدید | 684378 پست
سلام خانما یه سوال    روز سیزوهم انتقال بتا۹۴ کم نیست به نظرتون البته باید ۱۵ ازمایش مید ...

نازنین جونم مبارکت باشه دختر حرصم نده عالی خوب زود رفتی حالا دو روز دیگه برو آز بده ببین عددش دو برابر میشه و حال میکنی اشک شوق ریختی منو فراموش نکنی دوستم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزيزم من واقعا مشكل پول دارم بايددقيقا بدونم هزينم چقدرميشه واز يكطرف هم بايد تخمك اهدايي بگيرم😞ممن ...

اگه درمراکز دولتی انجام بدید زیاد نمیشه من بیمه تکمیلی هستم اما داروهام ازاد گرفتم تا الان بیشتر از سه وخورده ای نشده هزینه داروهام البته هنوز انتقال ندادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی ذهنمو درگیر کرده اینکه وقتی انتقال میدیم چرا برا چند دقیقه که سرپا می ایستیم کمر درد و پهلو ...

فکر کنم به خاطر اینه که این مدت بیشتر دراز بودیم ، من که تا بلند میشم پاهام ضعف میره

عزيزم من واقعا مشكل پول دارم بايددقيقا بدونم هزينم چقدرميشه واز يكطرف هم بايد تخمك اهدايي بگيرم😞ممن ...

عزیزم این رقمی که مهگل جان گفت مربوط به مرکز مام هست که نسبتا گرونه، مراکز عالی دیگه هم هستند که هزینه هاشون مناسبت تره

بچه ها هر کی انتقال داده علائم داره

آخه علائم لان گزینی به کنار

مننباید عوارض این همه دارو رو داشته باشم!!!!؟؟😭😭😭😭😭😭

باورم نمیشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نازنین جونم مبارکت باشه دختر حرصم نده عالی خوب زود رفتی حالا دو روز دیگه برو آز بده ببین عددش دو برا ...

سلام عزیز دلم به خدا همش به فکر تم تو رو خدا برام دعا کن  انشالله که دو برابر بشه 

انشالله که هممون  حاجت روا بشیم

فکر کنم به خاطر اینه که این مدت بیشتر دراز بودیم ، من که تا بلند میشم پاهام ضعف میره

شاید. خودمم ب این نکته فکر کردم

ولی آخه من استراحتم نیستم تو خونه همش درحال راه رفتنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها هر کی انتقال داده علائم داره آخه علائم لان گزینی به کنار مننباید عوارض این همه دارو رو داشت ...

به علائم که نمیشه اعتماد کرد، اتفاقا این که حالت خوبه نشون دهنده خبرای خوبه🥰🥰

سلام عزیز دلم به خدا همش به فکر تم تو رو خدا برام دعا کن  انشالله که دو برابر بشه  انشالل ...

فدات شم مهربونم. به خدا اشتباه میکنی میره بالا عزیز دلم اصلا نگران نباش برو لذت ببر دو روز زودتر رفتی خواهر جان

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها هر کی انتقال داده علائم داره آخه علائم لان گزینی به کنار مننباید عوارض این همه دارو رو داشت ...

اصلا و اصلا به علایم نیست تجربه این رو ثابت کرده نگران نباش اصلا انشاالله که مثبتی

به علائم که نمیشه اعتماد کرد، اتفاقا این که حالت خوبه نشون دهنده خبرای خوبه🥰🥰

چه تفکر خوش بینانه ای❤😍