2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
عزیزم استرادیول رو چطوری خوردی خوب بالا رفت؟برای من از سوم سیکل تا چهاردهم که امروز بود سه تا استراد ...

من یبار سیکلم کنسل شد ازاول ۳تاداشتم وبعدسونو۴تاشد ولی ضخامت ۹بود خونرسانی گفت خوب نیس هفته بعدش پریودشدم دوباره رفتم سونو سیلدنافیل گفت واژینال بزارم شبی نصف بعدپاکی واسترادیول ۳روز ۲تایی خوردم ۳روز ۳تایی و امروز سونوشدم

یا رب العالمین
من دفعه قبلی ۳تابود روز یازدهم ۴تاشد ولی گفت خونرسانی خوب نیس کنسل شد.ایندفعه گفت افزایشی اول دوتابع ...

سیلدنافیل رو فقط سه شب داشتی

کدوم شبا از سیکلت استفاده کردی؟

دکتر منم برا افزایشی گذاشته گفته از روز دو سیکل دوتا بخورم بعد روز ۵ برم سونو

کاش بهش سیلدنافیل رو میگفتم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیلدنافیل رو فقط سه شب داشتی کدوم شبا از سیکلت استفاده کردی؟ دکتر منم برا افزایشی گذاشته گفته ا ...

سیلدنافیل گفته ادامه بدم.شاید دکترشما جور دیگه میخواد بالاببره یا سیلدنافیل بدرد شمانخوره

یا رب العالمین
از سوم تا چهاردهم اصلا سونو نشدی؟

سوم سونو شدم بعد دیگه نکرد تا امروز که 14 ام بود، می خواستم بهش بگم دکتر چرا انقدر دیر میخوای سونو کنی ها، گفتم الان میگه تو کارم دخالت نکن، کاش گفته بودم زودتر سونو کنه ببینه ضخامت چنده زودتر دوزو افزایش بده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من یبار سیکلم کنسل شد ازاول ۳تاداشتم وبعدسونو۴تاشد ولی ضخامت ۹بود خونرسانی گفت خوب نیس هفته بعدش پری ...

آره یادمه کنسل شدی، انشاءالله با همین انتقال دامنت سبز شه گلم.

سیلدنافیل گفته ادامه بدم.شاید دکترشما جور دیگه میخواد بالاببره یا سیلدنافیل بدرد شمانخوره

اره مک فعلا قصد وارد شدن به سیکل رو ندارم فقط دستور داروییمو رفتم گرفتم 

گفتم بهش پیشنهاد میدادم و نظرش رو میپرسیدم

چون منن مشکل عدم رشد آندومتر و کنسل شدن سیکل رو دارم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
جدی خداراشکر شماضخامتت توسونوچقوربود؟پروژسترون ازکی زدی؟ من اینجا اکثرا میبینم از۱۵ سیکل به بعد ان ...

من روز هفتم  ضخامتم ۷ بود.پروژسترون از ۴ روز قبل از انتقال  زدم دکتر تشخیص داد ۱۱ انتقال بدم

@نازنینnazi     سلام عزیزم فکر کنم شما گفته بودی قرص ال آرژنین میخوری میخواستم بدونم روز ...

بله گلم روزی یدونه ۱۰۰۰ میل درست قبل صبحونه میخورم چون خوندم با معده خالی جذبش بهتره البته فرتیل سی ام هم میخورم که اونم داخلش ال آرژنین داره 

سوم سونو شدم بعد دیگه نکرد تا امروز که 14 ام بود، می خواستم بهش بگم دکتر چرا انقدر دیر میخوای سونو ک ...

نه بابا ما مام هم که میریم یه بار سونو میکنن دارو میدن یا از سیکلای قبل استرادیول میدن صبح و شب ۴ تا میگن برو ۱۲ ۱۳ سیکل بیا

ولی پزشکم که تو شهر خودمونه معمولا روشش اینجوریه

بله گلم روزی یدونه ۱۰۰۰ میل درست قبل صبحونه میخورم چون خوندم با معده خالی جذبش بهتره البته فرتیل سی ...

مرسی گلم. فکر کردم معده باید پر باشه من روزی دوتا میخورم از فردا با معده خالی میخورم. البته من واسه قبل پانکچر میخورم به نظرت واسه پانکچر هم خوبه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه بابا ما مام هم که میریم یه بار سونو میکنن دارو میدن یا از سیکلای قبل استرادیول میدن صبح و شب ۴ تا ...

نمی دونم والا، بس که فکر کردم دارم خل میشم