2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044545 بازدید | 684395 پست
ناراحت نباش ده روز وقت هست حتما میره بالا الان استرادیول ۴ تا داری ؟ایرانی خوردی؟پچ استرادیول نداد ...

آره عزیزم ایرانی می خورم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كوتر چيه؟! 

سلام عزیزم، میگم تو نت خوندم قرص لووتیروکسین اثر قرص استرادیول رو کم می کنه، من روزی 4 تا قرص استرادیول دارم که هر 6 ساعت یکبار می خورم(سر ساعت می خورم که اثر قرص بیشتر شه) این وسط قرص لووتیروکسین رو میخوام 4 ساعت فاصله داشته باشه با استرادیول(چون میگن 4 ساعت فاصله برای کاهش اثر تداخلات دارویی مثل لووتسروکسین با داروهای دیگه بهتره) که تاثیر استرادیول رو کم نکنه، ولی بازم طبق برنامه ریزی 6 ساعته استرادیول، سه ساعت فاصله بین لووتیروکسین با استرادیول هست، به نظرت چون سه ساعت فاصله هست اثر استرادیول کم میشه؟چون ضخامتمم روز 14 سیکل هست ولی خوب رشد نکرده.

آره امروز کرد 4تا، پچ نداد، نیلو جون دوشنبه میخاد باز سونو کنه، اگه خوب باشه گفته شنبه 22 خرداد برات ...

اره میشه

چرا نشه ناراحت نبا

ببین یه درصدم رشد نکنه نباید خودتو اذیت کنی دیگه این سختیای این مسیره باید همش تلاش کنیم زور بزنیم🥲

ولی رشد میکنه 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
گیسو همون دکتر رفتی؟؟البته تا دوشنبه ۵روز مونده

اره ایندفعه استرادیول را از ۲تاشروع کرد یعنی کمتر از قبل و سیلدنافیل داد شبی نصف واژینال گذاشتم البته امشب شب چهارمه.فرتیل سی ام وپرگمام داشتم

یا رب العالمین
آره عزیزم ایرانی می خورم

حتما میره بالا و همین سیکل انتقال میدی و مامان میشی🥰🥲🥲

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره میشه چرا نشه ناراحت نبا ببین یه درصدم رشد نکنه نباید خودتو اذیت کنی دیگه این سختیای این مسی ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم، سپردم به خودش، من تلاشمو می کنم، دیگه نتیجه رو به خودش واگذار می کنم، ممنون راهنماییم کردی عزیزم  

خدا از دهنت بشنوه عزیزم، سپردم به خودش، من تلاشمو می کنم، دیگه نتیجه رو به خودش واگذار می کنم، ...

مامان پسری میشی همین ماه😉😉🥰😍🤩🤩

ممنونم عزیز دلم همچنین واسه خودت انشالا  توروخدا ببخش شرمنده نارحتت کردم

انشاالله قسمتت بشه من یه هفته پیش بعد از 8سال انتظار جواب آزمایشم مثبت شده.

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍