2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳روزه

امیدوارم شدم عزیزم 

جوجی های منم که انتقال دادم سه روزه هستن 😍👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم خوشم اومد اما یادم رفت درمورد کلریوتایپ و لنفوسیت تراپی ازش سوال کنم  حالا هفته بعد زنگ می ...

آره گلم حتما بپرس 

ان شاالله که بهترین ها برات اتفاق بیفته 

راست میگی عزیزم رفت و آمد واقعا مشکله

نه ال دی نخور شاید سیکل آنتاگونیست(بدون ال دی) برات در نظر بگیرن، برای ذخیره پایین گاهی به کار میره این سیکل

سلام خانوما شاید منو یادتون باشه تعیین جنسیت بودم و دوبار انتقال منفی داشتم ...قصد داشتم مجدد برم تخ ...

خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍 😍 مبارکت باشه 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 

مرسی که ما رو در خوشحالی خودت سهیم کردی

ناراحت نباش ده روز وقت هست حتما میره بالا الان استرادیول ۴ تا داری ؟ایرانی خوردی؟پچ استرادیول نداد ...

آره امروز کرد 4تا، پچ نداد، نیلو جون دوشنبه میخاد باز سونو کنه، اگه خوب باشه گفته شنبه 22 خرداد برات انتقال میدم، تا دوشنبه که وقتی نیس، یعنی تا 5 روز دیگه که دوشنبه میشه ضخامتم 8 میشه با 4 تا استرادیول؟  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چی بگم حالا بجزء تاثیر منفی روی شیر مادر مشکل دیگه که ایجاد نمیکنه نمیدونم چرا دکترش امروز سز نکرده ...

نه گلم بعیده مشکل دیگه ایی بوجود بیاد ولی همون دیر اومدن شیر هم خیلی مادر رو اذیت میکنه، منم بتامتازون زدم به خاطر سزارین اورژانسی تو 36 هفته و 6 روز، و شیرم دیر اومد، خدا رو شکر بچه تو دستگاه نرفت ولی چون آموزش ندیده بودم چه کار باید کرد خیلی اذیت شدم و تا یکسال و یک ماه شیرمو دوشیدم و دادم پسرم 

ولی در کل سزارین در حالت عادی هر چی دیرتر بهتر 

جالبه تو سونو در مورد iugr چیزی ننوشته بود

خانما من امروز هشتم سیکلم سونوشدم ضخامت ۷بود دکتر گفت خوبه میخواس شنبه انتقال بده که دید تعطیله گفت دوشنبه برم ازفرداهم‌گفت پروژسترون بزنم.دفعه قبلی۱۱سیکل ۶و۵بود.

بتظرتون انتقالم زودنیس؟حس میکنم زوده استرس گرفتم

یا رب العالمین
سلام دوستان، میشه بهم راهنمایی بدید خیلی ناراحتم     من امروز 14 سیکلم هست، تو سیکل انتقال ...

آره منم 14 سیکل ضخامتم 7.1 بود، استرادیول رو کردن برام 4 تا و گفت هر شش ساعت یکی بخورم با آب زیاد و پیاده روی عاااااااااالی شد ضخامتم، شد 10 و نهایتا روز 21 پریودی انتقال دادم 

پس احتمال زیاد چیزی نیست چون سونو رفتی تازه  آره منتظر باش، احتمالا دیگه تکرار نمیشه

زينبي جون هفته ١٥ هستم در طول روز هيچي نميخورم ولي وزنم همينجوري داره ميره بالا😔بخدا كل امروزو چهاربرگ كاهو سه تا ساقه طلايي و دوتا هلو خوردم اما بازم رفته بالا ٤ كيلو اضافه كردم خيلي نگرانم فشار و قند و تيروييدمم چك كردم هيچ مشكلي نداره اخه چرا پس اينجوري ميره بالا😭😭اينقدر هوس غذا ميكنم از ترس هيچي نميخورم ولي چه فايده😔😔

خداياشكرت....❤️ 
آره منم 14 سیکل ضخامتم 7.1 بود، استرادیول رو کردن برام 4 تا و گفت هر شش ساعت یکی بخورم با آب زیاد و ...

خدا خیرت بده عزیزم، نمی دونی چقدر امیدوار شدم خواهر    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست