2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043883 بازدید | 684348 پست
ممنونم.....کاش بیادادرسش رو بده و اینکه راضی بود یانه

عزیزم دکتر رویا شرکت دکتر خوبیه ولی به شرط اینکه خودشون باشن من دوبار رفتم که متاسفانه ایران نبودن و دستیارشون بود ولی اون دوستمون دو هفته پیش رفتن پیششون مثل اینکه خود دکتر حضور دارن 

ادرس دقیقش داخل گوگول سرچ کنی میاد ولی نوبتاش دیر به دیر هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دکتر میگه سنت بالاست کیفیت تخمک پایینه برو دنبال تخمک اهدایی والا برام نوشته نمیدونم انجام بدم یا ن ...

عزیزم اگه کیفیت تخمک‌خوب نبود که جنین  تشکیل نمیشد، یا کیفیتش پایین میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه کیفیت تخمک‌خوب نبود که جنین  تشکیل نمیشد، یا کیفیتش پایین میشد

عزیزم جنین تشکیل میشه ولی بخاطر کیفیت پایین اسپرم یاتخمک جنین  داخل رحم رشد نمیکنه،یا رشدش متوفق میشه.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان جلوی داروخانه ام بیزحمت زود جواب بدین..مرسی

من همین مشکل داشتم.ولی  هنوز سیکل شروع نکردم.خودم امگا۳ خریدم هفته ای دوبار.به تجویز مامانای نی نی سایت

سلام بچها من  ۱۲ بتام ۲۴۵ بود روز۱۴ بتام ۶۵۳ بود امروز روز ۱۷ انتقالمم بتام ۳۳۷۴ شده خوبه؟؟؟زیا ...

مبارکه عزیزم یا نگرانی کمه یا نگرانی زیادی🤣

بخدا طبیعیه مبارکت باشه قربونت

عزیزم جنین تشکیل میشه ولی بخاطر کیفیت پایین اسپرم یاتخمک جنین  داخل رحم رشد نمیکنه،یا رشدش متوف ...

نمیشه قبل انتقال کیفیتشو فهمید؟تو میکرو مگه تخمک واسپرم های خوب راجدانمیکنن خوب پس چرا اینجورمیشه؟

یا رب العالمین
نمیشه قبل انتقال کیفیتشو فهمید؟تو میکرو مگه تخمک واسپرم های خوب راجدانمیکنن خوب پس چرا اینجورمیشه؟

میکرو یه ریسک هستش.البته که میگن بهترین جدامیکنن ولی خوب از بین اونایی که داری بهترین جدایش.وقعا خواست خداست که بمونه.من خودم دوتاجنین عالی داشتم دوقلو گذاشتم ونشد.تاخدانخوادنمیشه.  

2810