2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043950 بازدید | 684351 پست
سلام عزیزم.منم همزمان با شما انتقال جنین داشتم با دکتر نصر و متاسفانه منفی شد...چی بگم ...دیگه اونقد ...

عزیزم‌ شما هم تعیین جنسیت بودید؟ راستی خیلی متاسفم .ان شاء الله خدا طبیعی سورپرایزت کنه

عزیزم‌ شما هم تعیین جنسیت بودید؟ راستی خیلی متاسفم .ان شاء الله خدا طبیعی سورپرایزت کنه

ممنون.نه عزیزم.من فقط از خدا یه بچه سالم میخوام که نمیدونم چرا بهم نمیده        از 34 سالگی تو اقدامم ولی نتیجه هیچ....حتی یک دلیل هم بهم نمیگن که چراااا؟؟همه چی خوبه(جنین ها عالی، رحم عالی...)حالا که سنمون بالا رفته میگن دلیلش سنته...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما پردنیزولون داشتی درسته؟  از کی روزی چند تا داشتی؟ قبل انتقال قطع کردی؟

بله عزيزم، از ماه قبل انتقال شروع كردم، تقريبا ده روز قبل از انتقال قطع كردم. يك هفته بعد از انتقال هم شروع كردم تا الان. روزي دوتا ميخورم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم 😍 😍 😍 دیدی گفتم میبینیش 😁😁😁😁 این اختلاف تاریخ کاملا طبیعی هست چون الان اون قدر ان ...

آخی چه برنامه ای داشتی.باشه عزیزم منم قطع نمیکنم.نهایت 1روز در میون آمپول و شیاف کنم خوبه به نظرت؟تا کم کم برم سمت شیاف و بعدش قطع کنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیز دلم مبارک باشه.چقدر برات خوشحالم که کوچولوت رو به موقع و سالم بغل کردی .انشاالله قدمش خیر باشه ...

ممنون عزیزم لطف داری😍❤چشم حتما انشاالله این روزای خوب نصیب همه دوستای خوبمون بشه،،ازجمله شما عزیزم که روزشمار میکنی انگار😊🙏

سلام به همه مامانای چشم انتظار اینجا...💙 سه ساله خواننده خاموش تاپیکم... با ناراحتی خیلیا غصه خورد ...

عزیز دلم الهی که چراغ خونه ت با اومدن فرشته های ناز پرنورتر میشه 💙💚💛🧡

انشالله چندروز دیگه خبر خوش میدی بهمون عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلامت باشی روزی که میخاستن فریز کنن منشی یکی از جنین شناسارو از داخل ازمایشگاه صدا زد که باهام حرف ...

ینی الان بدون اجازه خودتون گذاشتن بلاست شده 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
وای وای وای، خداروشکررررر عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم. انشالله همیشه سلامت باشه پسر قهرمانمون   ...

ممنون دارچین جونم خودمم باورم نمیشه بالاخره تموم شد اونهمه استرس و دل نگرانی...

مرسی از اینکه تو اون روزای بد کنارم بودی با بقیه بچه ها و بهم دلگرمی دادی عزیزم انشاالله خدا نی نیاتو سالم و سلامت بذاره تو بغلت ،،دیگه پرش رفته کمش مونده😊

2810