2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044018 بازدید | 684354 پست
انشاالله گرفته عزیزم هر دوشم گرفته❤️

مرسی عزیزم

انشالله نی نی ها هر دومون تا الان گرفتن😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام به همه مامانای چشم انتظار اینجا...💙

سه ساله خواننده خاموش تاپیکم... با ناراحتی خیلیا غصه خوردم ، و مامان شدن خیلیا از صمیم قلب💙 خوشحالم کرد...

خودم 4بار متاسفانه انتقالم منفی شد...

روز 4شنبه 5خرداد انتقال جنین داشتم ولی اینبار 5روزه. 

10ساله چشم به راهم... از روز چهارم پنجم انتقال دردای پریودی اومده سراغم و این منو مستاصل کرده...

توروخدا برام دعا کنید که اینبار دیگه نتیجه بگیرم... 

خیلی خیلی خیلی خستم، خستم و خستم...

دعاتون میکنم و عاجزانه محتاج دعاهاتونم که میدونم با خلوص نیته💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@پاپیون__سفید     سلام عزیزم امروز رفتم پیش دکتر اسرافیلی دلم نیومد توی ای کرونا برم مسا ...

سلام عزیزم . خب خدارو شکر . انشالله که با همین داروها مامان میشی . وقت برای مسافرت زیاده . انشالله با نی نی هاتون میرین سفر . فقط بیمارستان عرفان پانکچر و انتقال انجام میده ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
به نظر من مراكز نابار وري بهتره چون دقت ازمايشكاه  خيلي شرط ومهمه كه اسپرم سريع وسبك رو جد ...

اره  به نظر منم بهتره ‌. راستی زنگ زدم مطب دکتر چوبساز کسی جواب نداد . آخر هفته ها تهرانه 

پاپیون جون منم تو نی نی سایت تعریف این دکترو شنیدم ....میخوای بری پیشش؟میگم تعریف دکتر طاهره مختاریا ...

نه منم منظورم بعد اینه که نرمال بشه . فعلا آزمایش مجدد نداده ‌ . شاید دکتر ارولوژی دیگه ای بره 

بچه ها من تو سیکل انتقالم دکتر فرتیل سی ام برام نوشت گیرم نیومد الان روز ۵ خیلی ناراحتم کسی تجربه اس ...

عزیزم زنگ بزن اطلاعات دارویی بهت میگه کجا داره 

اگه تهران هستی یه داروخانه روبروی بیمارستان زنان ارش هست فقط داروهای نازایی داره انشالله پیدا میکنی

سلام بچه ها  من روز٩ بي چك مثبت بود روز ١٣ ازمايش دادم بتا منفي سه تا ديكه از دوستام بي بي چك م ...

سلام عزیزم.منم همزمان با شما انتقال جنین داشتم با دکتر نصر و متاسفانه منفی شد...چی بگم ...دیگه اونقدر ناامید شدم نمیدونم دنبال دلیل بگردم یا نه ....روزی که من انتقال داشتم فقط توی اون روز دکتر نصر 100 تا انتقال داشت.

غزیزم من حدودا ده دانه قرص استرادیول دارم.ایرانیشه...مشهدم...اگر نزدیکی بیا بهت بدم...کارت راه میفته

فدای تو بشم خواهر .خیلی دوریم ازم .برا یه ورق هم ارزش نداره زحمت بدم پست کنی .به هرحال یه دنیا ازت ممنونم .خدا خیرت بده

سلام بچه ها خوبید؟

میگم اینکه بعضی هاتون نوشتید که ال دی خوردید تا با دکتر تنظیم شید یعنی چی؟

من دکتر شوهرم تازه بهم گفته برید پیش دکتر زنان برای میکرو

نوبت گرفتم دوماه دیگه نوبتم میشه

یسری داروها هستن که خوندم قبل انتقال مصرف کردید ، میخوام بخرم استفاده کنم ، تا وقتی نوبتم میشه کارم جلو بیافته ، که رفتم نگه برو اینارو دوماه مصرف کن بعد بیا

مثل dhea چون ذخیره ام کمه

فرتیل سی ام

کوکیوتن کارنتین ویتامین ای اینوفولیک ملاتونین ال آرژنین

سلنیوم

به نظرتون کار درستی میکنم ، یا صبر کنم نوبتم شه ، ببینم دکتر چی میده؟

بچه ها از نقطه ی صفری که اولین بار رفتید دکتر ویزیت شدید رو میگید چه کارهایی انجام دادید چه چیزایی مصرف کردید تا زمان میکرو و کاشت

2810