2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نداجون من هنوزم اين درد پاي لعنتي رو دارم براي من طرف چپه از دكترم پرسيدم گفت طبيعيه. درد كمرمم ...

چیکا جون زنگ زدم عرفان . گفت iui تعیین جنسیت نداریم . زنگ زدم دکتر اذیتا صفار زاده گفت تو مطب انجام میده  . به نظرت اون نمونه از آزمایشگاه تا مطب خراب نمیشه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزيزم قربونت والله خبرشونو ندارم اينقدر دوست دارم برم سونو☹️☹️اخي الهي بسلامتي. ببين راستش من ٥ ...

عزیزم وقتی مشکلی نداری پس همه چه خوبه.سونو هم زیادیش خوب نیست.پس مامان خوب و صبوری باش بشین تو خونه با نی نی ها صحبت کن.الان دیگه صداها رو میشنون .پس یعنی الان کارای خونه رو خودت انجام میدی ؟مثل ظرف شستن و غذا پختن؟

براي پول جمع كردن اول نميكن شانس كمه مبكن شانس بارداري ٥٠ درصد ولي وقتي منفي بشي ميكن جنين ضعيف ميشه ...

هانا خواست خدا بوده . تو که شرایط همسرت نرمال بود باید حسابی تقویت میکردی و iui  انجام میدادی 

عزیزم وقتی مشکلی نداری پس همه چه خوبه.سونو هم زیادیش خوب نیست.پس مامان خوب و صبوری باش بشین تو خونه ...

عزیزم اول اینکه مبارکه بارداریت .

دکترتون کی بود ؟ بار اول مثبت شدی ؟ 

من خیلی بی اشتها شدم کشش ندارم چیزی بخورم

دقیقا منم چیزی دلم نمیخاد، میگم شاید قبلا میرفتم سرکار و تحرک داشتمو الان توی خونه هستم اینجوریم، فقط یه طرفی دلم میخاد دراز بکشم، نمیدونم چجوری میخام برم سرکار

براي پول جمع كردن اول نميكن شانس كمه مبكن شانس بارداري ٥٠ درصد ولي وقتي منفي بشي ميكن جنين ضعيف ميشه ...

اره کلیپای علیرضایی رو دیدم خیلی سعی میکنه مثبت حرف بزنه و انرژی مثبت بده ...ولی تو ابن سینا دکتر اراسته به من گف با این وضعیت اسپرم ۵ تا ده درصد امکان داره مثبت بشه ...بنده خدا گفت انجام ندید ولی من گوش نکردم....هانا جون شما به ای یو ای فکر نمیکنید؟

چیکا جون زنگ زدم عرفان . گفت iui تعیین جنسیت نداریم . زنگ زدم دکتر اذیتا صفار زاده گفت تو مطب انجام ...

پاپیون جون منم تو نی نی سایت تعریف این دکترو شنیدم ....میخوای بری پیشش؟میگم تعریف دکتر طاهره مختاریان رو هم خیلی شنیدم ....با تغدیه و سونو تعیین جنسیت میکنه.ولی خب با این وضعیت اسپرم همسرامون واقعا ریسکه.تا وضعیت اسپرم همسرت بهتر نشده اصلا اقدام نکن.

من نه ديكهمطمئم بودم مثبتم گفتم روز ١٣ برم ازمايش جون مديكور هم بود

وای هانا خیلی ناراحت شدم همش منتظر بودم با خبر خوش بیای امپول  چیزی نزدی مثبت کاذب بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره کلیپای علیرضایی رو دیدم خیلی سعی میکنه مثبت حرف بزنه و انرژی مثبت بده ...ولی تو ابن سینا دکتر ار ...

اخه از اين ميترسم كه جيزي كه هيج مراكز انجام نميدن فقط مام انجام ميده كلا همه چي انجام ميده مام نه ابن سينا نه بهمن نه دكتر عارفي نه عرفان تعيين جنسيت با ايواي رو قبول ندارن فقط مام داره  اينش ترسناكه كه اگه هست جرا مراكز ديكه انجام نميدن مكه پول نميخوان البته خيلي ها رو ديدم نتيجه گرفتن ولي خب شانس و اسپرم مرد بستكي داره

چیکا جون زنگ زدم عرفان . گفت iui تعیین جنسیت نداریم . زنگ زدم دکتر اذیتا صفار زاده گفت تو مطب انجام ...

من اون سري كه انجام دادم يه ازمايشگاه نزديك مطب رفتيم نمونه رو تو مشتم نگه داشتم تا دكتر اومدو برام انجام داد ميگن تو دماي كف دست و زير بغل باشه تا نيم ساعت مشكلي نداره

خداياشكرت....❤️ 
2810