2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044109 بازدید | 684359 پست
من زنگ زدم گفت دونه ای نمیدم اگه از قرصات مونده استفاده نمیکنی من میخرم 

آلوچه روش نوشته بود روزی سه تا منم روزی سه تا خوردم تا روز انتقال از دکتر پرسیدم ادامه بدم گفت اره تا جواب آزمایش ادامه بده چیز زیادی نمونده ازشون‌

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون ستاره جون انشاالله این حس خوب نصیب تو هم بشه خیلی نمونده تا حسش کنی با همه وجود😍❤

عزیزم‌به‌دنیا اومد به سلامتیییی😍😍😍 ایشالا قدمش خیر باشه و این حس خوب نصیب همه دوستان بشه اینجا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم هیچ علائمی ندارم واقعا منتظر آزمایش نشستن خیلی سخته ای کاش برا منم یکیش گرفته باشه

نگران نباش عزیزممم میدونم درکت میکنم هر چقدرم نخای فکرشو کنی بلکه زمان بگذره همش تو ذهنته ایشالله میای و با جواب مثبتت مارو خوشحال میکنی ☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
واقعا درده بخدا .نمیدونیم فکر چیو بکنیم ناباروری وهزینه های زیادش یه طرف پیدا نشدن یه داروی ساده یه ...

غزیزم من حدودا ده دانه قرص استرادیول دارم.ایرانیشه...مشهدم...اگر نزدیکی بیا بهت بدم...کارت راه میفته

بچه ها من تو سیکل انتقالم دکتر فرتیل سی ام برام نوشت گیرم نیومد الان روز ۵ خیلی ناراحتم کسی تجربه اس ...

عزیزم ناراحت نباش دکتر من که گفت اگر داری بخور اگر نداری مهم نیست! شما کدوم شهری من فردا برات پست میکنم یه روزه به دستت میرسه 

@پاپیون__سفید    

سلام عزیزم امروز رفتم پیش دکتر اسرافیلی دلم نیومد توی ای کرونا برم مسافرت آخه شمال میخواستم برم بنده خداها مردم اینجور شهرا چه گناهی دارن توی این اوضاع کرونا ما هم بریم شهرشون دیگه قبل ۴ زنگ زدم وقت داد رفتم خیلی دکتر آروم مهربون و خوبی بود خوش رو کامل همه سوالامو جواب داد و برام دارو داد انشالله دیگه از امشب ال دی شروع کردم و بقیه رو از فردا. انشالله که منم پیششون مامان میشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نگران نباش عزیزم اگه ترشح سفید باشه وبی بوطبیعی منم اینجوری بودم از سر کار برمی گشتم لباس زیرم خیس م ...

اره عزيزم سفيد روان البته ولي بو نداره خارش سوزش هيچي ندارم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم به سلامتی انشاالله ک مامان میشی ، چرا ۳ روزه انتقال دادن برات میدونی؟

سلامت باشی

روزی که میخاستن فریز کنن منشی یکی از جنین شناسارو از داخل ازمایشگاه صدا زد که باهام حرف بزنه اون روز جنین شناس بهم گفت احتمالا بعدا میزاریم برای بلاست. خودم گفتم نمیخام بخاطر اینکه قبلا اصفهان یه بار میکرو کردم و هیچ کدوم بلاست نشدن نمیخاستم ریسک کنم. البته اون موقع شرایط اسپرم خیلی بد بود.

یه بارم قبل از پانکچر و قبل از تشکیل شدن جنینام به دکترم تاکید کردم که سه روزه میخام همون موقع نامه نوشت به جنین شناس که نظرتون درمورد سه روزه چیه؟ جنین شناسم جواب داده بود با توجه به میکروی قبل و کیفیت اسپرم مرحله کلیواژ یعنی ۷۲ساعته مورده تاییده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نگران نباش عزیزممم میدونم درکت میکنم هر چقدرم نخای فکرشو کنی بلکه زمان بگذره همش تو ذهنته ایشالله می ...

مرسی مهربون

آره واقعا همینطوره همش دارم خودمو مشغول میکنم که فکرنکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻