2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044109 بازدید | 684359 پست
هیچ چیه هیچ چی اتفاقن چون نمیدونستم چجوریه و منتظر دفعشون بودم چون دفع نشده بودن گفتم حتما دوتاشونم ...

منم هیچ علائمی ندارم

واقعا منتظر آزمایش نشستن خیلی سخته

ای کاش برا منم یکیش گرفته باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم پردنیزون اشتباه گفتم منظورم پرگنازون هست قبل پانکچر روزی دوتا بود قبل انتقال و بعد ...

پرگنازون رو منم می خورم پردنیزولون برای سیستم ایمنی بدنه که پایین میاره تا بدن جنین رو پس نزنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم .ای جااااانم .قدم نورسیده مبارک مامان خانم ❤❤ اتفاقا دیشب خیلی تو فکرت بودم گفتم بیام خب ...

ممنون ستاره جان انشالله این حس خوب قسمت تو هم بشه هرچه زودتر🙏

نی نی هم خوبه خداروشکر سلام میرسونه😍✋تا آخر هفته خونه مامانمم بعدشم خونه خودمم خواهرشوهرمم میاد پیشم کمکم کنه...

خب اگه همسرت با هزینه مشکلی نداره و مام بهتون نزدیکه به حرف امسرت گوش کن. خیر باشه برات❤

من صارم میرم چون حیلی بهم نزدیکه 

پناه بر خدا برم ببینم چی میشه 

من نظرم بود جای ارزونتر برم که برای پانکچر مجدد هم به مشکل نخورم اما شوهرم‌چون موافق سیکل جدید نیست میگه همینو اینجا برو با خیال راحت شاید بعدش طبیعی باردار شدی 

از دست دکترا خیلی شاکیه که میگن تخمک اهدایی 

حق با شماست هانا جون ولی دیگه هممون میدونیم مه مشکل ما شده راه کسب درآمد نا حق برای بعضیا درست میگین ...

عزیزم شما  امسال آی وی اف انجام ندادید؟ داروهاتون همه خارجی بوده ک ۲۵ میلیون هزینه تون شده ؟

عزیزم شما  امسال آی وی اف انجام ندادید؟ داروهاتون همه خارجی بوده ک ۲۵ میلیون هزینه تون شده ؟

عزیزم من ۶تا جنین آبان پارسال تو بیمارستان مهر پی جی اس کردم که برای پی جی اس فرستادن مرکز پاتوبیولوژی کریمی نژاد میدون صنعت شهرک غرب اون موقع به من گفتن با یورو حساب میشه و یورو ۳۱هزار بود دونه ای ۳/۸۰۰اگر اشتباه نکنم 

باید تو خود مرکز پرداخت میکردم 

بعد بخاطر اینکه پی جی اس بودم حدود ۲تومن هم به مهر دادم به جز ۳تومن انتقال 

داروهام هم فقط استرادیول خارجی بود بقیه هم ویتامین دی و پرگنازون و...بود 

امسال ای وی اف کردم بدون پی جی اس