2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست
بچه ها من تو سیکل انتقالم دکتر فرتیل سی ام برام نوشت گیرم نیومد الان روز ۵ خیلی ناراحتم کسی تجربه اس ...

آلوچه جان خودتو اذیت نکن دوستم اصلا نگرفت همون سیکلم مثبت شد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زنگ زدم گفت دونه ای نمیدم اگه از قرصات مونده استفاده نمیکنی من میخرم 

اصفهان یه داروخونه داشت به من دونه ای داددولی فکر نکنم ارسال پستی داشته باشه میخوای شمارشو بدم بپرسی

یا رب العالمین
آلوچه جان خودتو اذیت نکن دوستم اصلا نگرفت همون سیکلم مثبت شد 

اره زنگم زدم داروخونه دکتر صادقی میگه نداریم خدا فقط باید بخواد ایشالا جفتمون با همین جنینا مامان بشیم تو دردسر پانکچر و تهران رفتن نیفتیم 

منم همه شون رو می خورم پردنیزولون رو با دوز چند مصرف می کنی مال من دوزش ۵ هر ۱۲ ساعت بعد نزدیک انتقا ...

ببخشید عزیزم پردنیزون اشتباه گفتم منظورم پرگنازون هست قبل پانکچر روزی دوتا بود قبل انتقال و بعدش هم روزی یکی،

پردنیزون رو من نداشتم و نمیدونم برای چی مصرف میشه

[QUOTE=193063712]Dfi34. چرا الهی بمیرم اینقدر سینال و هاش سی جی زد پارسال حدوده هشت ماه تحت درمان بود اما فقط شکمش بز ...[/QUOTEمتاسفم عزیزم .

خانما کلا واسه خودمم سوال بود هاچ سی جی و سینال و ... باعث بزرگی شکم میشه؟ 

2810