2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست
من صارم میرم چون حیلی بهم نزدیکه  پناه بر خدا برم ببینم چی میشه  من نظرم بود جای ارزونتر ...

سلام عزیز.شما کدوم دکتر صارم میرید؟الان کدوم مرحله اید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ۶تا جنین آبان پارسال تو بیمارستان مهر پی جی اس کردم که برای پی جی اس فرستادن مرکز پاتوبیولو ...

الان ک دیگه فکر میکنم داروی خارجی نیست همه ایرانی هستن منم سینال زدم بهم جواب نداده احتمالا سیکلم متوقف بشه 

اره نگرانیمون طبیعیه ولی نی نی ت سرجاشه 😍😍

ان شاالله عزيزم😍😍♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
@زینبی_بابا   عزیزم من دوباره آز همسرم فرستادم اگه زحمتی نیست بازم ببینید چسبندگی داره یانه م ...

بله گلم به روی چشم

دارن ولی جلوی اون یک علامت + هست که حدس می‌زنم زیاد نیست 

باید از آزمایشگاه بپرسی اون یک علامت + یعنی چند درصد

@زینبی_بابا سلام عزیزم بازم مزاحمت شدم دکتر برام لاپاراسکوپی هیستروسکوپی وقت داد  و قبلش هم ...

چی بگم گلی، لنفوسیت تراپی تا اونجا که میدونم منسوخ شده 

اصلا در حدی نیستم که بگم چی غلط هست چی درست، کاش یه سر هم رویان بری اونجا خیالم راحته از نظر تجویز ها علمی کار میکنن و مادیات واقعا جایگاهی نداره، البته این در مورد دکترهایی بود که من اونجا میشناسم بقیه دکترهای رویان رو نمیدونم 

دوستان رویان کدوم دکتر خوبه  برای لاپاراسکوپی میتونید بهم دکتر معرفی کنید  نهایت اسنپ بگ ...

به نظرم اول برو ببین اصلا لاپرا نیاز داری 

من پیش مشایخی بودم، جدیدا مطب شخصی هم زده پاسداران، اصلا الکی نمیگه بری لاپرا کنی

ممنون عزیزم😍😘

عزیز دلم چشم دلت روشن

خیلی خیلی مبارک باشه قدم نورسیده ❤🧡💛💚💙💜

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@زینبی_بابا       سلام زینبی جان خوبی؟،عزیزم من سه شنبه زایمان کردم الان متوجه ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارکت باشه، ان شاء الله موفقیت هاش رو ببینی و کیف کنی

گلم متاسفم اینو میگم ولی بچه با باد کولر و لباس کم سرما نمیخوره، متاسفانه مشکوک به کرونا هستن، بله خیلی سریع و بدون معطلی برید بیمارستان، ما دیگه سرماخوردگی نداریم 

به هیچ وجه هم با کسی رفت و آمد نکنین و قرنطینه باشین، شیر خودت بهترین دارو هست ولی باید تحت نظر هم باشین حتما 

@زینبی_بابا       سلام زینبی جان خوبی؟،عزیزم من سه شنبه زایمان کردم الان متوجه ...

عزیزم اگر گفتن چیزی نیست که منم خیلی خوشحال میشم سالم باشه، حس میکنم خونه یه کم گرم هست و زیاد لباس تن بچه کردین 

ببخشید تو پیام قبلی اصلا قصد استرس دادن نداشتم فقط میخوام حتما برید دکتر چک کنه، میتونی بیمارستان مفید، علی اصغر برید

ولی اون خنک نگه داشتن نوزاد حتما حواست باشه

@زینبی_بابا     سلام دخترا خوبین؟  چه خبرا؟  دخترا من یدونه کیست داشتم از ...

عزیزم من راستش طب سنتی و گرمی و سردی رو دیگه قبول ندارم، کیست شما هم با دارو خوب شده گلی

به جز ورزش منظم مثل پیاده روی، جلوگیری از اضافه وزن، و غذاهای سالم و تازه، مثل میوه و سالاد، روغن زیتون، ماهی و... چیز دیگه ایی به ذهنم نمیرسه 

در مورد مکمل هم فقط فولیک اسید کافیه، اگر دکترت صلاح دید بهت میگه، من خودم هم چون دکترم گفت لازم نداری نخوردم 

الان ک دیگه فکر میکنم داروی خارجی نیست همه ایرانی هستن منم سینال زدم بهم جواب نداده احتمالا سیکلم مت ...

عزیزم داروخانه هیراد تو فاطمی و دا وخانه ارش دارن به نظر من تماس بگیرین خیالتون راحت بشه😘

2810