2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
سلام چیکا جون خوبی؟من دیشب تا صبح از درد ساق پا نخوابیدم یعنی یه درد وحشتناک بود فقطم پای راستم با ک ...

من دقیقا هفته پیش اینجوری شدم ندا جون

تا صبح از درد پا نتونستم بخوابم فقطم یه پام بود جون دادم اما فرداش دیگه خوب بود

توام یه هفته با من فکر کنم فرق داری دقیقا تو هفته 6 اینجوری شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه، بار اول که انتقال دادی چند تا جنین برات انتقال دادن که باردار شدی؟

دوتا عزیزم که یکیش گرفت

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی اگه هورمون ها به هم میریخت رحمتون هم اماده نمیشد اخه، به قول خودت شرایط رحم عالی بوده

به همه گفتن عالي بوده عليرضايي به همه ميگه سه خطي كجاست. ميكم ٩ نفرمون منفي شديم  نبايد يك نَفَر مثبت ميشد نصر  به همه كفته عالي الان بجه ها با بتاي منفي ميان  تو كروه تك  وتوك مثبت هست 

تعداد مثبت ها خيلي كم بوده بدن ها متفاوته ميكن بيشتر از ٢١ تا ال دي خورديم كه دير پريود بشيم  ه ...

عزيزم متاسفم واقعا ولي ld هورمون ها را تنظيم ميكنه و به همه قبل انتقال ميدن ، در كل شانس بارداري با يه جنين تعيين جنسيت شده كمتر از يه جنين تعيين جنسيت نشده اس و خود انتقال يه جنين هم شانسش كمتر از انتقال ٢-٣ جنين هستش 

عزیزم،چه تغذیه ایی رعایت کردی که دفعه قبلی پسرتو مثبت شدی؟با همون بار اول گرفت،،گرمی خوردی بیشتر ،،،

هیچی فقط تا روز ازمایش نشاسته تو اب حل کردم خوردم روزی یه لیوان کار سنگین نکردم پله بالا پایین نکردم وتغذیه  غذای همیشگیمو ولی به نظرم استرس نداشتن از همه اینا مهمتره و اینکه توکلت فقط به خدا باشه و باور داشته باشی که میشه انرژی مثبت بفرس به خودت ایشالله که میشه 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من تقویتی برای پانکچر دکترم فرتیل ایدو رویال ژل گفت بخورم ومتفورمین برای تقویت تخمک وهم اینکه یزره ق ...

منم اسید فولیک و ویتامین د3 میخوردم , اینا رو بخورم ضرر نداره؟ 

چون من هنوز اقدام نکردم اخر این ماه فعلا دکتر شوهرم اگه گفت شرایطش خوبه واسه میکرو تازه من اون موقع اقدام میکنم چون شوهرم عمل کرده و الان سه ماهه نتیجه نگرفتم فکر کنم به خاطر کیستم بود😖

شما کدوم شهرستان واسه ای وی اف اقدام کردین؟ 

هیچی فقط تا روز ازمایش نشاسته تو اب حل کردم خوردم روزی یه لیوان کار سنگین نکردم پله بالا پایین نکردم ...

خدا رو شکر استراحتت چطور بود غذا درست کردی؟توالت فرنگی استفاده کردی؟امپول زدی یا شیاف ؟من میخوام برم پیش مامانم ولی نمیخوام کسی بفهمه خودش فقط میدونه نمیدونم چکار کنم 

تو اینترنت زدم دیدم مطب هم داره ببینم شوهرم فردا بتونه باهام بیاد بریم مطبش یه مشاوره بگیرم خیالم را ...

آره عزیزم پاسداران مطب داره. مطب بری که بهتره البته رویان شلوغ نیست من خودم نه صبح نوبت داشتم تا نه و نیم سونو میشدم. لابلای سونوها میاد اتاق ویزیت، ویزیت میکنه. 

برنامه ی رویانش اینه:

شنبه ها و پنجشنبه ها صبح

چهارشنبه ها صبح و عصر 

یکشنبه ها اتاق عمل

دوشنبه ها هم عصر 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من ميكم خدا نخواست و ناشكري نميكنم ولي اينكه ٩ نفرمون منفي بشيم غير طبيعيه برام

هانا جان من دوبار تعیین جنسیت مردم در دو بیمارستان مختلف حدود ۵۰تومنی هزینه کردم ولی در هر دوتا منفی شدم دکترم بهم گفتم برای تعیین جنسیت یه سوراخ خیلی خیلی کوچیک تو جنین ایجاد میکنن که باعث ضعیف شدن میشه و شانس موفقیت رو پایین میاره من بار سوم بدون تعیین جنسیت مثبت شدم که به دلایل پولیپ و قوس رحمم سقط شد 

خواستم بگم دکتر تقصیری نداره و مثبت شدن بی بی چک شاید بخاطر داروهات