2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044392 بازدید | 684384 پست

@زینبی_بابا    

سلام دخترا خوبین؟ 

چه خبرا؟ 

دخترا من یدونه کیست داشتم از اخر ماه میخوام واسه میکرو اقدام کنم و خداروشکر امروز رفتم سونو گفتن کیستت از بین رفته 

به نظرتون چیا بخورم گرمیجات کدوم غذاها هستن؟ نمیخوام این کیست بازم دردسر درست کنه واسم 

عصری هم از یه دکتر وقت گرفتم که واسم تقویت کننده بنویسه 

به نظرتون برم پیش دکتر خودم که تبریز هست اون دارو بنویسه یا فعلا تا زمان رفتنم به تبریز و شروع میکرو برم دکتر دیگه تا اون موقع تقویتی بنویسه یا کلا نرم🤔😬🙄

سرتون رو به درد نیارم کلا چی بخورم که این کیست لعنتی پیداش نشه شرش رو کم کنم 😭😖

@زینبی _بابا سلام دخترا خوبین؟  چه خبرا؟  دخترا من یدونه کیست داشتم از اخر ماه میخوا ...

من تقویتی برای پانکچر دکترم فرتیل ایدو رویال ژل گفت بخورم ومتفورمین برای تقویت تخمک وهم اینکه یزره قندم بالای رنج بود

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزممم گفتم پسرممم خیلی اصرار داره داداش میخام الهی آمین عزیزممم 🥰🤲🤲ایشالله هر کس که نداره د ...

عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه، بار اول که انتقال دادی چند تا جنین برات انتقال دادن که باردار شدی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم صبح زنگ زدم لاپاراسکوپی ۴۵۰۰ و هیستروسکوپی ۳۵۰۰ بود اما برای ویزیت گفتن نوبتای تیرماه هن ...

نسبت به پارسال تعرفه شون بیشتر شده

البته به منم گفتن برای هیسترو روز عمل ۲۳۰۰ با خودت داشته باش ولی ۱۵۰۰ شد.

بازم بهتر از مراکز دیگست یکی از دوستام گفت دکتر عارفی بین ۷تا ۱۰ تومن میگیره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نسبت به پارسال تعرفه شون بیشتر شده البته به منم گفتن برای هیسترو روز عمل ۲۳۰۰ با خودت داشته باش ولی ...

تو اینترنت زدم دیدم مطب هم داره ببینم شوهرم فردا بتونه باهام بیاد بریم مطبش یه مشاوره بگیرم خیالم راحت میشه

اگر قبول کنه 

عكس بي بي مو فرستادم به خدا ميخواستم با بتاي مثبت بيام كروه 

عزیزم شاید افت بتا داشتی😭 و بی بی چک درست نشون داده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هانا جون منم از روز ده بی بی چکم مثبت شد ...ولی روز چهارده بتام ۲۱ بود و دو روز بعدش بتا ده ....انگا ...

من ميكم خدا نخواست و ناشكري نميكنم ولي اينكه ٩ نفرمون منفي بشيم غير طبيعيه برام