2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
شما یه پسر دارید دوباره ای وی اف میکنید برای پسر دوم؟ منم دوتا دختر دارم،الهی که هر کی هر چی از خدا ...

بله عزیزممم گفتم پسرممم خیلی اصرار داره داداش میخام الهی آمین عزیزممم 🥰🤲🤲ایشالله هر کس که نداره دامنشو سبز کنه و اولاد سالم و صالح بده هر کسم هر جنسی میخادو نداره بازم سالم و صالحشو براش بده 🤲

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من دفعه اول فقط متفورمین داشتم انتقالم فرش بود ویاگرا هم ایندفعه اضافه کرد بخاطر خونرسانی من فکر میک ...

عزیزم شما انتقال دادی پیاده روی میری 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزممم گفتم پسرممم خیلی اصرار داره داداش میخام الهی آمین عزیزممم 🥰🤲🤲ایشالله هر کس که نداره د ...

پسرتون چند سالشه؟خدا حفظش کنه،،میگن بچه های که با ای وی اف دنیا میان بهترین بچه ها هستن چون بهترین جنین انتخاب میشه برای انتقال

در صورتيكه تو ivf بيشتر جنين ها پسر ميشه ، ميزنن جنين ها را مي تركونن اخرش هم يا ميگن جنين پسر نداشت ...

آره . چند وقته تو این تاپیکم واقعا با چشمای خودم دیدم یامیگن جنین پسر نداری یا یه دونه . اون یه دونه ام نمیگیره . 

به نظرتون کجا برای iui خوبه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم خیلی ممنون❤❤❤ من سه شنبه زایمان کردم...همش دلم اینجا بود که بیام و بهتون خبر بدم ولی متاس ...

ای جان زی زی 

مبارک باشه مامان شدنت 

انشاالله گل پسرت زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه ❤️❤️❤️

بله عزیزممم گفتم پسرممم خیلی اصرار داره داداش میخام الهی آمین عزیزممم 🥰🤲🤲ایشالله هر کس که نداره د ...

راستی گفتید یه جنین فریز داشتید از سری قبل چرا اونو انتقال نمیدید؟

آره . چند وقته تو این تاپیکم واقعا با چشمای خودم دیدم یامیگن جنین پسر نداری یا یه دونه . اون یه دونه ...

من كلا" بارها گفتم با مراكز ناباروي موافق نيستم و بيمارستانها بهتر و خلوتتر هستن ، الان يكي از دوستان تجربه ي خوبي از بيمارستان مهر و دكتر اقصي داشتن براي تعيين جنسيت 

کسی واسه سیکل آی وی آف از امپولهای گونال زده ؟ اللن تو بازار گیر میاد؟ لطفا جواب بدید من سینال اف زد ...

من سينال برام جواب نداد، پرگووريس زدم كه خيلي خوب بود برام. ولي خيلي سخت گير آوردم پارسال

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️