2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044006 بازدید | 684354 پست
قدم نو رسیده مباااارکه عزبزم.انشاله همیشه موفق و سلامت باشه عزیزم.ما باهم بودیم ولی من بچه هام یه ما ...

ممنون عزیز دل❤❤❤

انشاالله خدا کوچولو های تورو هم برات حفظشون کنه...آره یادمه دو روز بعد من انتقال دادی😍😍

@زینبی_بابا      

سلام زینبی جان خوبی؟،عزیزم من سه شنبه زایمان کردم الان متوجه شدم بچم انگار یه جورایی سرما خورده چون این چند روز بخاطر زردی چند بار بردمش دکتر همش زیر باد کولر لباسش و باز میکردن و معاینش میکردن...

موقع شیرخوردن سینش صدای خِرخِر میده و خرابه اوضاعش یکم انگار..‌.امروز میخ.ام ببرمش دکتر برا همین مسئله

بنظرت الان دارویی بهش میدن؟؟؟شما میدونی برای بچه ای با این سن چی خوبه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام کسی از شرایط سرپرستی خبر داره؟ ما مشکلی نداریم اما ۳ ساله بدون علت باردار نمیشم ینی بهم ...

سلام عزیز.یکی از شرایطش داشتن نازایی هستش.واینکه باید حداقل ۵سال از زندگی مشترک گذشته باشه وپزشک معتمد نازایی یکی از زوجین را تایید کنه.شما نمیتونید چون شرایطش ندارید.دنبال پزشک خوب برید تابتونیدعدم بارداریتون تو این۳ سال تشخیص بده.بر نامه ایمپو نصب کنید زمان های اقدام برای بارداری رو برااتون مشخص میکنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم خیلی ممنون❤❤❤ من سه شنبه زایمان کردم...همش دلم اینجا بود که بیام و بهتون خبر بدم ولی متاس ...

سلام عزیزم .ای جااااانم .قدم نورسیده مبارک مامان خانم ❤❤

اتفاقا دیشب خیلی تو فکرت بودم گفتم بیام خبرت رو از بچه ها بگیرم ببینم کسی خبر داره 

حال گل پسری چطوره ؟کمکی داری ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چیکا جون پستها رو که میخوندم دیدم میخوای سیسمونی بخری به سلامتی یه فروشگاه خیلی بزرگ تو صالح آباد هس ...

سلام عزيزدل مهربون والله الان كه خيلي زوده براي سيسموني انشالله اواخر مرداد خدا بخواد شروع ميكنم. خيلي ممنونم بابت لطفت عزيزدلم😍😘

خداياشكرت....❤️ 

واااي بچه ها بعضي ازمايشگاها چقدر حروم خور شدن اخه من امروز صبح فقط ازمايش ويتامين دي و tsh دادم همين دوتا دونه شد ١٨٦ تومن اونم با بيمه اخه چجوريه واقعا 😞😞

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خیلی ممنون❤❤❤ من سه شنبه زایمان کردم...همش دلم اینجا بود که بیام و بهتون خبر بدم ولی متاس ...

عززززيزم الهي قدمش پراز خير و بركت باشه براتون😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان، لرز بعد انتقال جنین، یعنی بدن جنین رو‌ پس زده؟

سلام عزيزم، يکي از دوستان باتجربه گفتن، يا رحم جنين رو گرفته يا پس زده، اصلا معلوم نيست که کدوم اتفاق افتاده، انشالله که گرفته.

اره دقیقا هر کی میره میگن ۱ پسر برات تشکیل شده .iui تعیین‌جنسیت کجا خوبه به نظرتون ؟

در صورتيكه تو ivf بيشتر جنين ها پسر ميشه ، ميزنن جنين ها را مي تركونن اخرش هم يا ميگن جنين پسر نداشتيد يا ميگن يدونه داشتيد كي ميخاد بفهمه كه چيكار كردن 

Iui هم احتمال موفقيتش براي تعيين جنسيت ٧٠-٨٠ درصده و خوبه 

2810