2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044396 بازدید | 684384 پست
در صورتيكه تو ivf بيشتر جنين ها پسر ميشه ، ميزنن جنين ها را مي تركونن اخرش هم يا ميگن جنين پسر نداشت ...

وقتي ميخواستم انتقال بدم، دکترم داشت واسه يه دکتر ديگه توضيح ميداد که قبل انتقال بايد دهانه رحم رو خيلي بادقت تميز کني چون ترشحات وارد ني ميشه و نميذاره جنين از ني بياد بيرون.

همون جا انقدر فکرم مشغول شد که مثلا جنين اصلا وارد رحم نشده و 14 روز آدم منتظره جوابه مثبته.

سلام عزیزم خیلی ممنون❤❤❤ من سه شنبه زایمان کردم...همش دلم اینجا بود که بیام و بهتون خبر بدم ولی متاس ...

تبريك ميگم عزيزم، قدمش پر از خير و بركت باشه براتون😍😍♥️♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنج تا جنین تشکیل شد که چهر تاش پسر بودن دوتا انتقال دادن دوتا فریز که یکیش موقع فریز از بین رفت همش ...

شما یه پسر دارید دوباره ای وی اف میکنید برای پسر دوم؟

منم دوتا دختر دارم،الهی که هر کی هر چی از خدا میخواد بهش بده،،به من خدا لطف کنه پسر سالم و صالح بده  

سلام به همه میگم شما در این دوران صبح ها خیلی خودتونو می کشین؟ وای من اصلا اینجوری نبودم اصلا، الان ...

سلام عزیزم

طبیعیه منم صبحا تا چشمم رو باز میکنم میبینم درهمین حالتم سعی میکنم سریع بدنمو شل کنم 

قبلنم یکی از بچه ها توی تاپیک همین سوالو پرسیده بود

من فکر میکنم چون مجبوریم توی یک پوزیشن بخوابیم بدنمون خسته میشه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا خیرت بده مهربونم  نمیدونید دیروز چقدر حالم بد شده بود

سلامت باشی

امیدوارم امروز با خبر خوب، برات جبران بشه😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خیلی ممنون❤❤❤ من سه شنبه زایمان کردم...همش دلم اینجا بود که بیام و بهتون خبر بدم ولی متاس ...

مباااااااارک باشه عزززززززیزم❤👶🥳🥳🥳🥳🥳 همیشه دلتون شاد باشه 

شما سه شنبه یه جوری گلپسرت رو خونه آوردی منم یه جور دیگه😍 سه شنبه انتقالم بود

سلام، منم خيلي خودمو ميکشيدم، طوري که رحمم کش ميومد، اصلا دست خودم نبود.

منم اصلا قبلا عادت به کشیدن خودم نداشتم الانم تا خودمو میکشم یادم میاد نباید اینکارو بکنم، گفتم یه وقت بلایی سرش نیاد

سلام عزیزم طبیعیه منم صبحا تا چشمم رو باز میکنم میبینم درهمین حالتم سعی میکنم سریع بدنمو شل کنم&nbs ...

عزیزم منم  روز ۱۵ هستم  مثبت شدمچه پوزیشنی باید بخوابیم مگه؟ ؟من به همه طرف میخوابم  حتی به شکم

اخه من تازه اول راهم🤔صبح با احساس لرز از خواب پریدم، 

نگران نباش انشالله خیره، آخه ما آنقدر دارو می خوریم که معلوم نیس کدومش تاثیر داروهاست کدومش واکنش بدن هست، مثلا من در طول روز اکثرا پاهام سرد هست و آنقدر 15 روز اول انتقال سرد بود که جوراب همش پام بود، بعد شبا حرارت از بدنم میزد بیرون، انقدر پاهام داغن که خوابو میگیرن بعضی شبا از من

وقتي ميخواستم انتقال بدم، دکترم داشت واسه يه دکتر ديگه توضيح ميداد که قبل انتقال بايد دهانه رحم رو خ ...

دقيقا و براي همين انتقال بايد با سونو باشه ، من بعد انتقال تو سونو جنين ها را بهم نشون دادن