2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044320 بازدید | 684375 پست
ترس نداره عزیزم یکنفر همراه باید امضا کنه که حتما نباید همسر باشه میتونه مادر یا پدر باشه. منم اونم ...

میدونی خواهر دردم یکی دوتا نیست اخه .باوجود اینکه میدونن مشکل از پسرشون بارها بهم گفتن تو داری میری دکترتواینهمه امپول میزنی پس مشکل ازتو .درحالیکه من چندتا دکتر رفتم گفتن هیچ مشکلی نداری.متاسفانه من تو انتقال اخرم شدید عفونت گرفتم فک کنم ازعفونت لوله راستم هیدرو شده .

عزیزم ذخیرت پایین میاد فکر کنم با لاپرا. بعد یه سوال هیسترو با لاپرا فرق دارن درسته

والا نمیدونم 

قبل از عید قرار بود لااراکنم که دکتر گفت دوتا واریوپپتیل بزن انتقال بده ببینیم چی میشه

الان همش میگه کیفیت تخمکت پایینه 

اینو از کجا متجه میشن

زنگ بزنم جنین شناس میتونن بهم بگن مشکل از تخمک بوده یا اسپرم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هامن پنج روزه جنین فریزشده انتقال دادم به نظرتون الآن باسونومعلوم نمیشه چندتاش گرفتن؟خیلی ع ...

نه عزیزم چه خبره 

انشاالله که مثبتی 

فعلا بعد ۱۴روز فقط با بتا معلوم میشه 

ترس نداره عزیزم یکنفر همراه باید امضا کنه که حتما نباید همسر باشه میتونه مادر یا پدر باشه. منم اونم ...

خدا کنه رضایت مادرمو قبول کنن .من حتی نمیخوام همسرم ازجزئیات عمل باخبر بشه بخدا اینا اگه بفهمن راحت میگن توچندساله به ما دروغ گفتی مشکل ازخودت بوده

نه عزیزم هنوز انتقال ندادم من اندومتریوز وسیع داشتم که دیر فهمیدم هر دو تخمدان و کل شکم رو درگیر کر ...

عزيزم منم همين مشكل رو داشتم و لاپراسكوپي شدم هر دو لوله رو برداشتن قبل لاپراسكوپي جنين داشتم ١١ تا ولي انتقالام منفي شدن حالا دوباره مي خوام از نو تو مركز مام شروع كنم 

شما چند سالتونه و كدوم مركز و با كدوم دكتر شروع كردين ممنون ميشم جواب بدين

میدونی خواهر دردم یکی دوتا نیست اخه .باوجود اینکه میدونن مشکل از پسرشون بارها بهم گفتن تو داری میری ...

میدونم گلم امان از زخم زبون من هیچی حتی به خواهرم نگفتم فقط مامانم میدونه اونم این آخریا گفتم که دعامون کنه. مشکل اصلی ما هم اسپرم ولی شوهرم به رو‌خودش نمیاره چه برسه خانوادش بفهمن! کاش حالا که میدونن حداقل جزئیات رو نزاری بفهمن هر چی رو‌میتونی پنهان کن خودم که اینجوری استرسم کمتره تا کسی هی بره رو اعصابم پیگیری کنه 

خدا کنه رضایت مادرمو قبول کنن .من حتی نمیخوام همسرم ازجزئیات عمل باخبر بشه بخدا اینا اگه بفهمن راحت ...

آره نگذار بفهمن فکر نکنم رضایت مهم باشه مثلا بگو شوهرم ماموریته. ولی یک شب یا دو شب بستری داریا

خدا کنه رضایت مادرمو قبول کنن .من حتی نمیخوام همسرم ازجزئیات عمل باخبر بشه بخدا اینا اگه بفهمن راحت ...

یعنی نمیخوای همسرت بفهمه عمل داری؟

اونا که فکر میکنن بخاطر داروها مشکل از توعه از بی اطلاعیشونه براشون بگو مشکل از هرکی باشه برای ای وی اف زن باید دارو مصرف کنه 

یا رب العالمین
من یه خانمی رو رویان دیدم که یک روز همزمان هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی رو براش انجام داده بودن. گفت هز ...

واقعا 

به تازگی انجام داده 

آخه فکر میکنم حدود ۳ یا ۴ تومن فقط هزینه بستری بشه 

خیلی خوب گفتن

رویان بهم دوره همسرم نمیاداما باز بهش بگم ببینم چی میشه خیلی اختلاف قیمت دارن

سلام دوستان شبتون بخیر . من ۱۵ اردبیهشت پانکچر شدم و هایپر شدم ۱۷ روز از پریودیم میگذره یه طرف سینه ام تیر میکشه 

علتش چیه ؟ خیلی رو اعصابمه 

توروخدا میشه راهنماییم کنید 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته