2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست
بنظرت قیمتشو گرون نمیگه؟

اگه ایرانی هست گرونه

ورق ده تایی دو میلی گرمی هزا رو پونصد هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@زینبی_بابا سلام عزیزم بازم مزاحمت شدم دکتر برام لاپاراسکوپی هیستروسکوپی وقت داد  و قبلش هم ...

عزیزم ذخیرت پایین میاد فکر کنم با لاپرا.

بعد یه سوال هیسترو با لاپرا فرق دارن درسته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که تجربه لاپاروسکوپی داشتید چجوریه  بعدش خودم میتونم کارام رو انجام بدم  گفتن یه ...

سلام

در لاپاراسکوپی سه تا برش یکی دو سانتی زیر ناف و دو طرف تخمدان ها میدن و با دوربین از این سه سوراخ فضای بیرونی رحم و تخمدان ها رو بررسی میکنن.

بعد عمل درد شانه و کتف و قفسه سینه داری با گذشت زمان کم کم بهتر میشه فرداش که مرخص میشی هم حالت خوبه فقط بخاطر بخیه ها کمی درد داری و با کمی مراعات میتونی خودت کاراتو انجام بدی 

اگر بخیه ها جذبی باشن که هیچ 

اگر کشیدنی باشن یک هفته تا ده روز دیگه میری بخیه ها رو می کشی.

عزیزم ذخیرت پایین میاد فکر کنم با لاپرا. بعد یه سوال هیسترو با لاپرا فرق دارن درسته

سلام 

هیسترو از دهانه رحم دوربین وارد میشه و داخل رحم بررسی میشه برش و بخیه نداره

مراعات بعدش و اوضاع عمومی بعد عمل هم در حد پانکچر هست. 

ولی لاپارا کمی سختتره در پست قبلی توضیح دادم.

دکترها بنابر شرح حال بیمار گاهی هر دو رو همزمان در یک عمل انجام میدن که هم داخل و هم خارج رحم بررسی بشه

سلام  هیسترو از دهانه رحم دوربین وارد میشه و داخل رحم بررسی میشه برش و بخیه نداره مراعات بعدش ...

سلام ممنونم گلم خیلی خوب توضیح دادی. فقط یه سوال ذخیره هم در هیسترو هم لاپرا میاد پایین؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ممنونم گلم خیلی خوب توضیح دادی. فقط یه سوال ذخیره هم در هیسترو هم لاپرا میاد پایین؟

این رو دقیق نمیدونم 

الان جستجو کردم خلاصه این بود: ((آندومتریوز می تواند با ایجاد کیست های شکلاتی تخمدان مانع تخمک گذاری بشود و هم ذخیره تخمدان را کم کند. علاوه بر آن عمل های لاپاراسکوپی که برای درمان این کیست های شکلاتی تخمدان انجام می شود نیز می تواند به بافت تخمدان آسیب بزند و ذخیره تخمدان را کاهش بدهند.))

یعنی وقتی بدلیل درمان اندومتریوز لاپارا بشی ممکنه به تخمدان اسیب برسه نه در حال عادی مثلا لاپارای تشخیصی

از طرفی اگر شخص تخمدان پلی کیستیک باشه pcos جریان برعکس میشه یعنی با کوتریزاسیون تخمدان(سوزاندن فولیکولهای ریز متعدد روی تخمدان حین لاپاراسکوپی) به عملکرد بهتر تخمدان کمک کنه

در مورد هیسترو هم فکر نمی کنم به ذخیره تخمدان آسیبی بزنه چون هیسترو فقط به بررسی داخل رحم مربوط میشه.

من دارم‌میترسم وسط کارکم بیاد رفتم دکتر بگم دوباره بنویسه بگیرم فقط هم با نسخه میدن

یعنی برم به دکترم بگم بنویسه؟ امکان داره دوسه ماهه دیگه بیاد؟ اگه کلا تولید نشه تکلیف ماها چی میشه؟

2810