2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044113 بازدید | 684360 پست
ارومیه

تو گوگل داروخونه های نزدیک‌مراکز ناباروری را پیداکن زنگ بزن ببین کدوم دارن منم اصفهانم چندجازنگ زدم پیداکردم برا فرتیل سی که دیگه نگم دوسه بار هردفعه چندیاعت پای تلفن نشستم تاپیداکردم  

یا رب العالمین
یعنی برم به دکترم بگم بنویسه؟ امکان داره دوسه ماهه دیگه بیاد؟ اگه کلا تولید نشه تکلیف ماها چی میشه؟

اره بگو بنویسه دوسه تا نسخه هم بندیسه داشته باش که اگه جایی کم داشتن نسخه داشته باشی

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو گوگل داروخونه های نزدیک‌مراکز ناباروری را پیداکن زنگ بزن ببین کدوم دارن منم اصفهانم چندجازنگ زدم ...

واقعا درده بخدا .نمیدونیم فکر چیو بکنیم ناباروری وهزینه های زیادش یه طرف پیدا نشدن یه داروی ساده یه طرف

@زینبی_بابا سلام عزیزم بازم مزاحمت شدم دکتر برام لاپاراسکوپی هیستروسکوپی وقت داد  و قبلش هم ...

من یه خانمی رو رویان دیدم که یک روز همزمان هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی رو براش انجام داده بودن. گفت هزینه هر دو با هم پنج میلیون شده هر کدوم دو و نیم.

بنظرم ۱۵ تومن زیاده

شاید مراکز خوب و ارزونتر بتونی انجام بدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره بگو بنویسه دوسه تا نسخه هم بندیسه داشته باش که اگه جایی کم داشتن نسخه داشته باشی

فعلا وارد سیگل نشدم .چون اینجادیدم دوستان میگن دیگه نیستش گفتم برم یه بسته محض احتیاط بخرم که اونم خورد به ذوقم

واقعا درده بخدا .نمیدونیم فکر چیو بکنیم ناباروری وهزینه های زیادش یه طرف پیدا نشدن یه داروی ساده یه ...

اره بخدا داروپیداکردنش ازبقیه سخت تره ولی خداراشکر استرادیول من چندجا زنگ میزدم پیدامیکردم الان نمیدونم چجوره شاید اینجاهم دیگه نباشه.ببین وقتی هم مثبت بشی تا ده دوارده هفته باید استرادیول بخوری  تقریبا روزی سه چهارتا

یا رب العالمین
من یا خانمی رو رویان دیدم که یک روز همزمان هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی رو براش انجام داده بودن. گفت هز ...

منم تومام بهم گفتن ۱۵ میلیون .البته خوددکترم انجام نمیده معرفی‌کرد به یه دکتر دیگه .واقعا زیاده پانزده تومن

@زینبی_بابا سلام عزیزم بازم مزاحمت شدم دکتر برام لاپاراسکوپی هیستروسکوپی وقت داد  و قبلش هم ...

دوستمون درست میگه ۱۵ تومن خیلی سنگینه😢

اگر لازمه انجام بدی و میتونی تو مراکز دولتی انجام بده

اره بخدا داروپیداکردنش ازبقیه سخت تره ولی خداراشکر استرادیول من چندجا زنگ میزدم پیدامیکردم الان نمید ...

ای خدا...عجب مملکتی داریم چرا باید دارو به این مهمی تولید نشه اخه

ذخیره ت خیلی هم پایین نیست

به نظر من که باردار میشی ان شاالله

چند ساله اقدامی

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!