2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من خيلي وقت نبودم دفعه پنجم انتقالم تو ابن سينا منفي شد خيلي داغون بودم الان بهترم خيلي نااميدم ولي چون ٣٧ سالمه مي خوام يكبار ديگه شانسمو امتحان كنم كه بعدا پشيمون نشم مي خوام اينبار برم مركز مام اگر كسي تجربه داره كمك مي كنه هزينه تخمك كشي چقدر هست و كدوم دكتر اون مركز خوبه ؟

من مشكل آندومتريوز پيشرفته دارم جنينام خوب بودن ولي هيچكدوم از ٥ تا انتقالم مثبت نشدن دكترم ميگه بخاطره آندو هست كه رحم رو هم درگير كرده كسي ميتونه كمك كنه ؟ چه كار بايد بكنم

ان شالله با خبر مثبت بیای

مرسی عزیزم

امید به خدا هر چی خدا بخاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خواهری تنها راه قطعی برا تعیین جنسیت آی وی افه بهرحال باید برا رسیدن به هدف تلاش کرد من خودم ی ...

سلام عزیزم تعیین جنسیت انجام دادی؟کجا؟

من ابن سینا ای وی اف کردم دومین انتقالم هم منفی شد🥺با این که جنینم هچینگ کرده بود و از پوسته دراومده بود ولی منفی شدم ...از هشتا جنین سه تا پسر داشتم که هیچ  کدوم برام نموند خیلی حالم بده

نمیدونم چیکارکنم این پنجمین بچه ام میشه خیلی دوست داریم یهنی ارزوداریم اون چیزی که میخایم بشه اما از ...

عزیزم دوتا شو بعد از این که جنسیتو فهمیدی سقط کردی؟چند هفته بودی؟

من انجام دادم ولی منفی شدم متاسفانه

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم آره کاملا امکانش هست تو سونو ندیده باشن، و بله باز هم امکانش هست علت منفی ...

قربونت برم عزیزم 

امیدوارم اوضاع دیگه مساعد شده باشه واسه نی نی ها 🤷‍♀️

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من تو مرکز مام انتقال دادم، بعد انتقال گفتن بلند شو شلوارت رو بپوش برو بشین رو صندلی، اصلا نگ ...

نه انقدری که با استرس الان خودت منفی شدن خودت بشی. بهتر بود چند دقیقه دراز میکشیدی. اما الان هم که یکم دراز نکشیدی نگران نباش چون سه روز در رحم معلقه