2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
بچه ها من امروز رفتم سونو و خدا رو۱۰۰هزار مرتبه شکر قلب بچمو دیدم🥳🤩😭

الهی شکر عزیزم مبارکه الهی ۱۲۰سال قلب خوشگلت برات بتپه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بهم فرتیل سی ام داده ولی میگن براخونرسانی ب رحم هس من درتعجبم ک ب من استرادیول نداده بخاطرهمین میگ ...

عزیزم احتمالا سیکل نچرال برات در نظر گرفته نگران نباش 

چون اندومترت خوب بوده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. منم ی جلسه فعلا رفتم که بررسی کردن و کارایی ک لازمه گفتن ولی هنوز طبع رحمم رو نگفتن چیه. ...

عزیزم ایشالا که اثر داره. روغن سیاه دانه و روغن دارچین بهت گفتند و اینکه خودشون ماساژ میدند یا خودت ماساژ میدی؟ 

وای بچه ها الان از بیمارستان بهم زنگ زدن گفتن آماده باش شاید مجبور شیم جنین هاتو فردا برات انتقال بد ...

توکل برخدا کن دختر برا چی آشوب باشه .قسمتت این بوده احتمالا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم بود این مدت که نبودی کلی اتفاق برام افتاد واسه شروع سیکل پانکچر طرازی بهم روز سه پریودم دا ...

انشالله اینبار مامانی خواهری شک نکن 

من طرازی خودش برام انتقال داده .روزش نبود ولی گفتم من دلم میخواد خودتون انتقال بدید گفت میام .انشالله دستش برام‌خوب باشه

بهم فرتیل سی ام داده ولی میگن براخونرسانی ب رحم هس من درتعجبم ک ب من استرادیول نداده بخاطرهمین میگ ...

خب سیکل نچرال میخواد برات انتقال بده دیگه

ضخامتت که خوبه

همین کارارو بکن کار دیگه ای از دستت برنمیاد خواهر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دکتررزاقی نوشته بودبرام ثمین جان،شیشه هاشودارم هنوز،۷۰کیلوهستم

عزیزم زرنانی میگه برا هر ۲۰کیلو ۱سروم یعنی شما حقیقتا به ۳تا و نیم نیاز داری تا جواب بده روت

نمیدونم چیکارکنم این پنجمین بچه ام میشه خیلی دوست داریم یهنی ارزوداریم اون چیزی که میخایم بشه اما از ...

یعنی ۴تا بچه داری؟خدا برات حفظشون کنه 

حالا که خیلی دوست داری و توانایی مالیشو داری برو سراغش

خداروشکر عزیزم فک کنم شما هم انتقالت با من بود به من گفتن دوشنبه هفته دیگه بیا دعا کن منم دوشنبه صدا ...

ممنونم عزیزدلم.روز انتقالت کی بوده؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........