2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044002 بازدید | 684354 پست
سلام.دوستان براضخامت اندومتر چی بخورم ک ب حدنرمال برسه خواهشا جواب بدید.ممنون میشم

مایعات زیاد بخور

پیاده روی داشته باش

بچه ها میگن لوبیا سبزم خوبه

تونستی فرتیل سی ام بخر استفاده کن در کنار داروهایی که دکتر بهت داده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها من روز چهارم انتقال بلاستم پاهام مخصوصا رون پاهام میگیره ول میکنه 

بسلامتی عزیزم چیکا هم همینجوری بود مثبت شد

من روز پنجمم جنینای خوشگلم سه روزه بودن

دریغ از علائم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنونم.دست بوسن فدات شم😘پسر بیشتر بود.دوتاشم رفتن nicu.کمک دارم ولی بازهم سخته.استراحت ن ...

عه خواهر زایمان کردی مگه

الان متوجه شدم قدم نینی ها مبارک خوبن انشالله؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مایعات زیاد بخور پیاده روی داشته باش بچه ها میگن لوبیا سبزم خوبه تونستی فرتیل سی ام بخر استفاده ک ...

بهم فرتیل سی ام داده ولی میگن براخونرسانی ب رحم هس

من درتعجبم ک ب من استرادیول نداده

بخاطرهمین میگم تا خودم ارتجربیات دیگران استفاده کنم ک انتقالم کنسل نشه

روز۱۲پریودی ضخامتم ۸ ۷ بود

دوستان خواهشا خواهشا راهنماییم کنید

انشالله که به حق علی شده. من انتقال دادم ۲ خرداد منفی شدم دیگه هم جنین ندارم حالا دوباره دارم از اول ...

عه متاسفم نمیدونستم انتقال دادی.با طرازی انتقال دادی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خاتما کسی نمیدونه مصرف همزمان فرتیل سی ام و فموبرا اشکالی داره یانه؟

نه عزیزم مشکلی نیست چون به من داده دکتر و دارم مصرف میکنم

سلام عزیزممم. آره میبینی؟ انشالله انشالله شما هم هر چه زودتر میرسی به هفته‌های بالای بارداریت. واقعا ...

وای چقدر خوب. خوش بحالت. منم دلم دو قلو میخواد. دعا کن از منم دوقلو بشه. منم اول تیر میرم واسه انتقال. اما بخاطر اینکه کسی تو شرکت نفهمه نمیخوام از استعلاجی استفاده کنم و هر روز باید از 7 تا 4 و نیم بعد از ظهر برم سر کار. اونبار که 17 روز خوابیدم مثبت نشدم. خدا وچه دیدی بوقت اینبار مثبت شد

منم روز چهارمم  بسلامتی عزیزم😍انشاالله گرفته برات

همچنین عزیزم امیدوارم

کدوم مرکز انتقال دادین و چند روزه؟

سلام عزیزم خوبی  خدا کنه که مثبت باشه واقعا کاذب نباشه بردم به یه ماما هم نشون دادم گفت برا ر ...

خوب عزیزم ی بیبی چک مدیکور بگیر و بزن خیالتم راحت میشه

سلام عزیزم. منم ی بار مراجعه کردم همین حرفو گفتن بهم و چون عفونتم داشتم گفتن اول درمان بشه بعد انتقا ...

ممنون عزیزم که جواب دادی. داروهایی که الان داری مصرف میکنی گیاهی هست یا شیمیایی؟ و واسه عفونت داری استفاده می کنی یا همون سردی رحم که گفتند بهت

اره اما شما همیشه ۳روز بوده موردی نداره  مال من همیشه ۷روز بودم در طول ۶ماه از ۷روز شده ...

چی بگم خواهر ولی اگر همسرت مشکل داره دست دست نکن هم ذخیرت نابود میشه هم سن و سالت از دست میده

بچه ها من امروز رفتم سونو و خدا رو۱۰۰هزار مرتبه شکر قلب بچمو دیدم🥳🤩😭

خداروشکر عزیزم فک کنم شما هم انتقالت با من بود به من گفتن دوشنبه هفته دیگه بیا دعا کن منم دوشنبه صدا قلب دوقلو هام رو بشنوم

2810