2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
سلام خانمی بچه ها گفتند شما اصلاح مزاج رفتی. می تونی یک توصیح بدی چی کردی. آیا اثر داشت یا نه

سلام عزیزم. منم ی جلسه فعلا رفتم که بررسی کردن و کارایی ک لازمه گفتن ولی هنوز طبع رحمم رو نگفتن چیه. امروز ک میرم مطب مشخص میشه احتمالا . فعلا دارو دادن و راهکارایی برا رفع یبوست و تقویت جسمی خودم و درمان عفونت و بعد دو تا حجامت و روغن مالی ناف و ماساژ انحراف لگن. توکل به خدا . نمیدونم فعلا تاثیر گذار بوده کارایی که کردن  یا نه. فقط ی چیزی ک تاثیرش رو دیدم خوابمه. من خیییلی بد و دیر خوابم. شکر خدا ی مدته شب میخوابمو صبحم راحت تر بیدار میشم. ولی سایر چیزا هنوز نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات بشم عزیزم ای کاش بشه . خوبی خودت؟در چه مرحله از درمانی حالا خیلی وقته نیومدم از هیچکس هم خبر ...

انشالله که به حق علی شده. من انتقال دادم ۲ خرداد منفی شدم دیگه هم جنین ندارم حالا دوباره دارم از اول شروع میکنم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز یچیزی دیدم‌کلی انرژی گرفتم یه اقایی بود یباردیدیمش اونم با fnaاسپرم گرفته بودن شرایط شبیه ما ب ...

وای جدی چقدر عالی

یادمه قبلن بهم گفتی ب همسرم گفتم از این آقا درمورد کارایی ک کرده سوال بپرس 

من که همیشه بهت میگم شرایط آزواسپرمی بد نیست 

انشالله قسمت خودت بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عه چرا رشد نکرد خواهر پیاده روی میکنی؟الهی هرچی خیره برات پیش بیاد  من هرروز در حال بازار و خر ...

به خاطر کورتاژی که داشتم احتمالا

اره پیاده روی داشتم

تحمل کن که دیگه روزای خوش تو راهه🧡❤💛

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چند روز بعد پانكچر تعداد جنين و كيفيتشون رو گفتن؟

سه روز بعد 

به من‌کیفیت نگفتن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من خودم کلینیک باروری امید،البته من که هنوز داروهای انتقال رو نگرفتم،دوستم کرج خواسته انتقال بده که ...

ینی الان که استرادیول نیس دیگه انتقال نمیدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای جدی چقدر عالی یادمه قبلن بهم گفتی ب همسرم گفتم از این آقا درمورد کارایی ک کرده سوال بپرس  ...

اره دقیقا براهمین وقتی دوباره دیدیمش گفت کارما اکی شد دوقلو هم هست  

اخه میدونی دکترم گفت سخت تر میگیره اینجور موارد.اوندفعه هم که منفی شدم به مامازنگ زدم میگه اینا نمیگیره اگه بگیره هم سقط میشه  

شما انتقال دادی؟

یا رب العالمین
وای جدی چقدر عالی یادمه قبلن بهم گفتی ب همسرم گفتم از این آقا درمورد کارایی ک کرده سوال بپرس  ...

میگم‌من انتقالم کنسل شد ضخامت۹b_c بود دکترگفت کنسل کنی بهتره چون جنین هم زیاد ندارم ریسکه.استرادیول راقطع کردم به هفته بعد پریود شدم دوباره رفتم تو سیکل دکتر سیلدنافیل داده بعد پاکی شبا نصف بزارم.بنظرت ایندفعه بهترمیشه؟داروهام همونه فقط استرادیول را گفت پلکانی مصرف کن وپرگمام و فرتیل سی ام میخورم

یا رب العالمین
شل كني درد نداره يك لحظه هستش فقط

باز رسیدیم به مبحث زیبای شل کردن    

خاتما کسی نمیدونه مصرف همزمان فرتیل سی ام و فموبرا اشکالی داره یانه؟

نه عزیزم مشکلی نداره

هردو مکمل هستن دکترا خودشون باهم تجویز میکنن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
میخوای یدونه محض احتیاط بده مطمئن تر شو علائم داری؟ انشالله که حامله ای

نه خونریریم زیاد بوده تازه رفتم کوه سر خوردم افتادم 😀 با اون ضربه اگه چیزی هم بود دیگه نیست. ولی من تا حالا برام پیش نیومده وسط دوره لک ببینم ۳۵ سالمه

خدایا شکرت