2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044125 بازدید | 684361 پست
سلام عزیزم، ببین حتما اینو به دکترت بگو گلم شاید بررسی های بیشتری برات انجام بده که حتی اسمشون رو بل ...

سلام مهربون خوبی من به دلیل پرولاکتین بالا قرص کابرگولین خوردم بعد از قطع قرص چندماه بعد آزمایش دادم دیدم پرولاکتینم از حد نرمال خیلی پایین تر اومده این پرولاکتین پایین برای انتقالم مشکلی بوجود نمیاره ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دختر مثبت شدی 😍😍😍😍

سلام عزیزم خوبی 

خدا کنه که مثبت باشه واقعا کاذب نباشه

بردم به یه ماما هم نشون دادم گفت برا روز هشت خوبه رو به بالاست ولی بازم اروم و قرار ندارم همش فکر میکنم  خط دومش خیلی مشخص نیست 

اره دقیقا براهمین وقتی دوباره دیدیمش گفت کارما اکی شد دوقلو هم هست     اخه میدونی دکترم گ ...

ماماها اصلا در این زمینه اطلاعاتی ندارن صفره صفرن. تازه خیلی از دکترای زنان هم درمورد اسپرم اطلاعات خاصی ندارن.

اره گلم چند روزه انتقال دادم. چند روز ب انتقال مونده بود ب ماما میگم طبق نظر جنین شناسی قراره سه روزه انتقال بدم البته  این نظری که جنین شناس داده مال قبل از پانکچرمه و با توجه به میکروی اصفهانم گفته انتقالت سه روزه باشه. حالا بهتر نیست دوباره پروندمو بفرستید جنین شناسی ببینم سه روزه باشه یا پنج؟

برگشته بهم میگه آره اصفهان تخمکت زیاد بوده بخاطر همین بلاست نشدن چون وقتی تخمک زیاده کیفیت ندارن!!

منم بهش گفتم رشد و نمو جنین از روز اول تا سوم از تخمک هست و از روز سه به بعد ژنتیک اسپرم وارد جنین میشه و علت بلاست نشدن اینه

وای حالت صورتش تغییر کرد به مِن مِن افتاد

حالا این یعنی یه مامای باتجربه بود 

بهش میگم چسب جنین میگه چی هست منظورت لیزر هچینگه!

درمورد شرایط شما هم ازش پرسیدم که ممکنه با سونو واژینال دکتر متوجه عدم خونرسانی بشه نتونست جواب بده از دوستش پرسید، دوستشم گفت والا نمیدونم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی  خدا کنه که مثبت باشه واقعا کاذب نباشه بردم به یه ماما هم نشون دادم گفت برا ر ...

سلام عزیزم نگران نباش تو رو خدا. یه بی بی چک دیگه بگیر ولی مامان شدی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزممم. آره میبینی؟ انشالله انشالله شما هم هر چه زودتر میرسی به هفته‌های بالای بارداریت. واقعا ...

عزیز دلم انشاالله این چند هفته هم به خیر و خوشی بگذره زایمان کنی. بغل بگیری .راحت و آسوده بشی.

عزیزم تو سرکلاژ هم کردی؟من باید بدم سرکلاژ خیلی میترسم آخه یکی از نینی ها جفتش خیلی پایینه

ماماها اصلا در این زمینه اطلاعاتی ندارن صفره صفرن. تازه خیلی از دکترای زنان هم درمورد اسپرم اطلاعات ...

شما روز چند انتقال دادی ضخامتت چندبود؟

ببین من ضخامتا نوشته۹b_c دوروز قبلش هم ۶.۵ بود نمیدونم چجوری ولی یجوری میفهمه چون ضخامت ۹همه میگن خوبه .

ببین من دفعه دوم تخمکام دوبرابر بود کیفیتشون بهتر بود یعنی کلا دفعه اول هیچ حرفی از کیفیت تخمک نزدن فقط گفتن مشکل از اسپرمه ولی جنین ها از اول ضعیف بودن.

یا رب العالمین
سلام عزیزم نگران نباش تو رو خدا. یه بی بی چک دیگه بگیر ولی مامان شدی. 

قربونت عزیزم همینم برام به زوز گرفتن هر چی بهشون میگم نمیگیرن ماما هه هم کلی سفارششون کرده که دیگه این کارو نکنه  چون امروز خیلی استرس گرفته بودم اصلا نفسم بالا نمیومد😊

ماماها اصلا در این زمینه اطلاعاتی ندارن صفره صفرن. تازه خیلی از دکترای زنان هم درمورد اسپرم اطلاعات ...

من حرفی نزدن از اینکه بلاست بشن یانه خودمم چون مطب میرم ازاول نرفتم برا جنین شناس توضیح بدم فقط تو پرونده ام نوشتن یه میکروی ناموفق داشتم

یا رب العالمین
میگم‌من انتقالم کنسل شد ضخامت۹b_c بود دکترگفت کنسل کنی بهتره چون جنین هم زیاد ندارم ریسکه.استرادیول ...

اینجور که معلومه دکترت بادقته

اگه بی تاثیر بود بهت نمیگفت به همین زودی دوباره بیا

احتمالا با داروهای جدیدت بهتر جواب میگیری 

نگران نباش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت عزیزم همینم برام به زوز گرفتن هر چی بهشون میگم نمیگیرن ماما هه هم کلی سفارششون کرده که دیگه ا ...

اشتباه میکنی فدات شم اصلا خودتو نگران نکن مثبتی نگران نباش چون بلاست بودن زود برات نشون دادن برو با مامان شدنت حال کن. خدا رو شکر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من حرفی نزدن از اینکه بلاست بشن یانه خودمم چون مطب میرم ازاول نرفتم برا جنین شناس توضیح بدم فقط تو پ ...

نیازی نیست بگی 

خودشون اطلاعات کافی داخل پرونده دارن و بررسی میکنن که چند روزه باشن بهتره

اینو برا این بهت گفتم که متوجه بشی ماماها اطلاعاتشون خیلی کم و محدوده خیلی ب نظراتشون توجه نکن در همین حد که دستور دارویی پزشک رو منتقل کنن، میدونن

اینجور که معلومه دکترت بادقته اگه بی تاثیر بود بهت نمیگفت به همین زودی دوباره بیا احتمالا با داروه ...

اره دقت میکنه شاید تجربه ش خیلی زیاد نباشه خیلی ججون میزنه ولی از نظر سوادی بالاست چون هیات علمیه.ولی خیلی شلوغه مطبش، خسته کننده است هر دفعه کم‌کم سه چهار ساعت معطلیم میگم خوبه من داخل شهرم بیچاره اونایی که از راه دور میان

یا رب العالمین