2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044292 بازدید | 684375 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی یکی دوستام انتقال داشته که بخاطر پیدا نشدن قرص استرادیول کنسل شده،منم هر داروخانه ای رفتم نداش ...

من استرادیول ۱میل گیر اوردم بجای ۲میل.بجا ۳تا روزی ۶تا میخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کدوم شهر هستی ؟من یه داروخانه تو تهران میشناسم که داره

۲میل داره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
 برای اینکه دفعه سوم هست که دارم انتقال میدم عزیزم گفتن اینارو میدیم وگرنه من مشکل انعقادی هم ن ...

عزیزم کلا هزینه تون چقدر شده تا الان؟منم خیلی تعریف مرکز مام رو اینجا شنیدم.برای تعیین جنسیت و کسی ک مشکل بارداری ندارن شما کدوم مرکز رو بیشتر بهم معرفی میکنین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میرم انشالله پیش دکتر اسرافیلی توی این هفته باهاش وقت میگیرم که شروع کنم. اگه هیسترو هم لازم باشه ان ...

مگه دکترت طرازی نبود ؟اسرافیلی از کجا در اومد

خواهر من همیشه ۳روز پریود میشم روز چهارم پاکم ذخیرم ۵.۶ هستش اصلا ربطی نداره شما هنوز انتقال ندادی. ...

اره اما شما همیشه ۳روز بوده موردی نداره 

مال من همیشه ۷روز بودم در طول ۶ماه از ۷روز شده ۳روز 

ذخیرمم ۱/۹هست یکم نگرانم ...چون درطول ۶ماه به تدریج کمترشد ...حالا نمیدونم بخاطر پیاده روی زیااااد یا گرمی زیاد نیست ؟

من هنوز وارد سیکل نشدم اصلا نشستم معجزه بشه 😂😂😂ایقد از رو نمیرم که خدا خودش دلش به حالم بسوزه

سلام عزیزممم. آره میبینی؟ انشالله انشالله شما هم هر چه زودتر میرسی به هفته‌های بالای بارداریت. واقعا ...

قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه مرسی از دعای قشنگت

وای خدا قربونه تکوناشون دخترامون آتیش پارن 🥰 

خدا رو شکر بابت دورکاری از این بابت خیالت راحته وگرنه با سنگینیه دوقلویی سخت میشد برات شکر خدا

عزیزم کلا هزینه تون چقدر شده تا الان؟منم خیلی تعریف مرکز مام رو اینجا شنیدم.برای تعیین جنسیت و کسی ک ...

عزیزم من کل هزینم 21 میلیون شد با هزینه یسری آز ایمنی و آزمایش های دیگه که این مدت دادم و تمام ویزیت دکترهای دیگه مثل متخصص غدد و متخصص ایمولوژی ریز به ریز هر هزینه ای که کرده بودم . از تعیین جنسیت خبر ندارم گلم تلفن کنی مرکز بهت میگن هزینه ها رو.

مرکزی رو من پیشنهاد نمیدم حقیقت چون بنظرم هرکسی تو همین سایت یه چیزی میگه مثلا هر مرکزی هم راضی داره هم ناراضی بنظرم خودت یکبار برو ویزیت شو و از نزدیک ببین دستت میاد. بی شک من از مام راضی هستم که تا الان هستم اونجا و دارم ادامه میدم ایشالله که شماهم هر چه زودتر به مرادت برسی گلم و جای خوبی رو برای خودت انتخاب کنی. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزییییییییزم،آخ جووووووووووون مباااااااااااارکه خدایااااااااای من،منتظربتای تپلیتیم خواهری جان، ...

مرسی خواهری انشالله خدا رحم کنه اینبار فقط