2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044320 بازدید | 684375 پست
وای چه مرکز بی در پیکری این مسخره بازی چیه مگه یکی دو تا بوده این همه جنین یعنی اشتباه کردن رو تعداد ...

والا چی بگم .انگار اون دختر اولیه جنین شناس نبوده و فقط اومده جنین ها رو بهم نشون بده همشم اصرار داشت حالا بخواب انتقال بده بعد صحبت میکنیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فعلا هیچی عزیزم آندومترم رشد نکرد سیکل کنسل شد فعلا داغون الهی قربونت برم انتقال دادی الهی به سلام ...

عه چرا رشد نکرد خواهر پیاده روی میکنی؟الهی هرچی خیره برات پیش بیاد 

من هرروز در حال بازار و خرید و ...الان انقدر سختمه خونه موندن اوووووف

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پرنیزولون و اسپرین دارم.نگفتن براچی آنوکسا زودتر داده؟

برای اینکه دفعه سوم هست که دارم انتقال میدم عزیزم گفتن اینارو میدیم وگرنه من مشکل انعقادی هم ندارم ایمنی هم ندارم

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم.نتیجه اون انتقال چیشد؟

خواهری من ۳ خرداد فعلا انتقال دادم امروز روز پنج انتقالمه هنوز نمیدونم نتیجشو انشالله اینبار خدا دستمو بگیره

سلام دوستان. من یک سوالی دارم کسی اگر تجربه ای داشته بهم راهنمایی کنه لطفا بچه ها من با دو نفر از ا ...

سلام عزیزم. منم ی بار مراجعه کردم همین حرفو گفتن بهم و چون عفونتم داشتم گفتن اول درمان بشه بعد انتقال رو شروع کنم. الانم فعلا از ماه رمضان دارم دارو هارو مصرف می کنم امروزم وقت دارم که ببینم چی می گن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه راهکار هنوز بهم ندادند چون هزینش 650 هزار تومن بود گفت دوره های 2 و 3 و 6 ماهه داره.. گفت حالت یک ...

وای چقد زیاد  کاش حضوری ی جای معتبر پیدا کنین. من 45 تومن ویزیت دادم و 5 تومنم برا اسپکلوم برا معاینه. داروها هم تقریبا 300 اینا شد . ولی خب من ی اقدامات دیگه هم نوشتن برام ک نمیدونم چند میشن. دو تا حجامت دارم و ماساژ برای انحراف لگن و روغن مالی ناف. اینا نمیدونم چقد میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم میگم من جنسیت بچه خیلی خیلی برام مهمه چیکارکنم هزینه ای وی اف برام مهم نیست خیلی استرس وت ...

سلام خواهری تنها راه قطعی برا تعیین جنسیت آی وی افه

بهرحال باید برا رسیدن به هدف تلاش کرد من خودم ی دختر لوس و مامانی بودم که برا ی آمپول تزریق کردن کل مطب رو روی سرم میذاشتم باور کن الانم همونم ولی تقدیر برام جور دیگه ای ورق خورد الان هرشب خودم به خودم آمپول میزنم .آی وی اف سخته ولی وقتی جنسیت خاصی مدنظرته توکل بر خدا کن و برو جلو انشالله به هدفت میرسی به لطف خدا 

راهکار رو بهم نگفتن. چون پک 650 هزارتومنی رو نخریدم. اگه میخریدم بهم میگفتن

اهان من فک کردم ویزیت شون اینقد بوده  

سلام بچه ها  یه چیزی نگرانم کرده ....پریودی من همیشه ۷روزه بوده  چندماه میشه فقط ۳روز پر ...

خواهر من همیشه ۳روز پریود میشم روز چهارم پاکم ذخیرم ۵.۶ هستش اصلا ربطی نداره

شما هنوز انتقال ندادی.؟

سلام کسی میدونه بعد از چند روز انتقال جنین بلاست بیبی چک مثبت میشه؟

شما هم انتقال دادی عزیزم؟کدوم مرکز؟

سلام عزيزم بله خداروشكر. من با دكتر اسرافيلي مطب تحت نظر بودم كارارو بيمارستان عرفان انجام دادن. نه ...

چیکا جون مطب تحت درمان بودن مشکلی از جهت روزایی ک دکتر مطب نیس ایجاد نمی کنه؟ من موندم همچنان با مرکز باشم یا برم مطب دکتر. ازین لحاظ فقط مرکز رو ترجیح میدم ک همیشه ی دکتری هس اونجا. مثلا انتقالم یا سونو یا روز اول پریود روزی بیفته ک دکتر نباشه مطب چیکار باید کرد؟