2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست
فدات بشم الحمدالله خوبم .آره ولی چشمت روز بد نبینه با چه استرسی.اینبار واقعا بهم سخت گذشت ثانیه ثانی ...

ای جانم .بخاطر سرم؟ مملکت نیست که هیچی پیدا نمیشه ...قربونت برم الهی بزودی اشک ذوق بریزی بیای اینجا حسابی جشن بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من آی وی آی جی بیشتر نتیجه بخشه  کاش تهران پیش زرنانی ویزیت میشدی خواهر

اخه تهران نیستم. دست رودلم نزار واقعا. 

اره منم همینو میگم میرم به دکترحتما پیشنهاد میدم قبول کردکه هیچی نکرد لنفوسیت رونمیرم. چون بنظرم بیشتر برای پول گرفتنه

نه خواهر چرا هولی توی ای وی اف لک طبیعیه دوباره بیبی چک بزن پررنگ تر از دیروز میشه خیالت راحت میشه

آخه خون بود یه تیکه ازم اومد. بی بی زدم الان عکسشو میزارم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
خداکنه تایید کنه بیمه برات.و خدا کنه به راحتی گیر بیاری خواهر من با وجود دوتا سقط بیمه تایید نکرد ۱ ...

وایی یعنی هفت خوان رستم داره؟ شماچندکیلویی؟ من80.

وای ازادش چنده؟؟؟ اح واقعاخدا ازشون نگذره جون ملت پل شده براشون پول دربیارن. 

شمام apca ات کمه؟ من 13/5

سلام بچه ها کمکم کنید. من روز اا انتقال لکه بینی قهوه ای داشتم پروژسترونمو اضافه کردم فردا صبحش کم ش ...

عزیزم مبارک باشه مامان شدی رفت اصلا نگران نباش بچه ها اینجا با خونریزی شدید هم دردونه هاشون مونده 

استرس بدترین چیزه انشالا آزمایشت رو هم میدی با بتای تپل خوشحالتر میشی نگران نباش گلم

ثمین جون چطوری دختر؟ یهو نیومدی دلمون تنگ شد که خدا رو شکر به سلامتی انتقال دادی انشالا آزمایش مثبت ...

سلام خواهری بخدا شرمنده خیلی اذیت شدم اینبار اصلا وقت نکردم سر بزنم فکر کن من روز انتقالمم با ۱ساعت و نیم تاخیر رسیدم مرکز .توی ترافیک موندم اووووووف نگم برات 

هی از اتاق عمل زنگ میزدن بهم خانم کجا موندی دکتر معطل شماست بعد که رسیدم مرکز رفتم اتاق عمل گفتن ۵تا جنین پیش ما داری هرچقدر گفتم بابا من ۱۸تا جنین فریز کردم موقع بلاست از بین رفتن گفتن نه جنینهات عالین همون تا از فریز دراوردیم بلاست شدن بی تلفات ی استرس دیگه اونجا وارد شد بهم .خلاصه طرازی اومد سر جنین شناس داد و بیداد که چرا به بیمار من استرس دادی و برو درست نگاه کن هی هم اصرار میکرد جنین شناس برو حالا انتقال بده صحبت میکنیم منم که مرغم ی پا داشت گفتم اول تکلیف جنینهام مشخص شه بلاخره کشف شد اونا اشتباه میکنن و ۱َ۷تا جنین فریز بوده همه گرید A ۳تاشو بلاست کردن و انتقال دادن برام .دیگه این بود انشای من

من بخاطر فشار بالام بجای پردنیزولون هیدروکسی کلروکین دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای جانم .بخاطر سرم؟ مملکت نیست که هیچی پیدا نمیشه ...قربونت برم الهی بزودی اشک ذوق بریزی بیای اینجا ...

فدات انشالله پایین تر مفصل توضیح دادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اي خدا ما كه خودمون هزارجور فكرو خيال داريم به اينجور چيزاهم خودمون بايد حواسمون باشه😞

بله کاملا

عزیزم مبارک باشه مامان شدی رفت اصلا نگران نباش بچه ها اینجا با خونریزی شدید هم دردونه هاشون مونده&nb ...

خدا کنه. فردا میرم آزمایش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
خواهش ميكنم گلم. معمولا با بالا و پايين كردن مقدار قرص درستش ميكنن بله ممكنه اين اتفاق هم بيفته. اب ...

😂😂 از لوبیا سبز متنفرممم

همش دعا دعا میکردن آمپول نداشته باشه انتقال واقعا برای پانکچر خییییلی امپول زدم دیگه بدم اووومد😭 

واقعا دوران سختی کاش همه‌منتظرا جواب این سختی ها رو بگیرن 

راستی شما همivf انجام دادین ؟ جواب گرفتین ؟ با کدوم دکتر 

من دکترم ظفردوست هست ابن سینا 

بعضی ها میگن ظفردوست خوب نیست خیلی ناراحتم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
2810