2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043897 بازدید | 684348 پست
سلام عزيزم انشالله بسلامتي😍من ١٤ هفته هستم قبل از بارداري ويتامينم ١٧ بود قرص خوردم ازمايش بعديم كه ...

خواهری ۵۷ دیگه نیازی به ۵۰۰۰۰ نداره ها مسمومیت دارویی نگیری خدایی نکرده .الان دوز روزانه ۱۰۰۰ برات کافیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بعد فک کنم چون شما پردنیزولون مصرف می کنید حتما مکمل کلسیم و ویتامین دی باید استفاده کنید به خاطر او ...

اره عزيزم كلسيفيد و پرگنازون و فوليك اسيد استفاده ميكنم

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربون چون میشه درمورد لنفوسیت تراپی توضیح بدی چطوریه دکترت حمدی بود درسته ؟ خودش برات انجام میده ؟& ...

عزیزم من ازمشهد ازدکترخودم پرسیدم قبول نداره اینو میگه سرم ای وی ای جی بهتره. 

بله حمدیه امافرستاده برم دکترایمونولوژی خودش انجام نمیده. 

انگارازخون همسرت لنفو میگیرن بعد از هر دو دستت بهت زیرپوست تزریق میکنن طی سه مرحله هرسه هفته یکبار. 

جواب دادنشم قطعی نیست من برای همین دودل شدم

سلام ثمین جون خوبی؟ این مدت که نبودی همش بیادت بودم مثل اینکه بسلامتی کنجدهاتو اوردی تو دلت .مبارکت ...

فدات بشم الحمدالله خوبم .آره ولی چشمت روز بد نبینه با چه استرسی.اینبار واقعا بهم سخت گذشت ثانیه ثانیش اشک ریختم.طرازی .ظفردوست .ذنوبی اینا خوبن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات بشم عزیزم آخه خواهری ۵۰۰۰۰ فکر نکنم مناسب دوران بارداریت باشه ها.با دکترت مشورت کردی؟ اصولا ۱ ...

اره دوبار ازش پرسيدم گفت ادامه بده😞حالا باز اين هفته ميرم يه ازمايش ميدم ميبرم براش ببينم نظرش چيه ادم ميمونه بخدا☹️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من ازمشهد ازدکترخودم پرسیدم قبول نداره اینو میگه سرم ای وی ای جی بهتره.  بله حمدیه امافر ...

به نظر من آی وی آی جی بیشتر نتیجه بخشه 

کاش تهران پیش زرنانی ویزیت میشدی خواهر

چرا مگه چی داره این سرم؟؟ دکترخودم تومشهد میگه جای لنفوسیت ای وی اجی بنویسه خیلی خوبه.  خداکنه ...

خداکنه تایید کنه بیمه برات.و خدا کنه به راحتی گیر بیاری خواهر

من با وجود دوتا سقط بیمه تایید نکرد ۱۷۷۰۰ پول سروم هام شد وزنمم بالاست ۵تا سروم زدم اونم به زور و از طریق واسطه گیر اومد .گفتن فقط برا مریضای کرونایی که حال وخیم دارن میدن 

سلام بچه ها کمکم کنید. من روز اا انتقال لکه بینی قهوه ای داشتم پروژسترونمو اضافه کردم فردا صبحش کم شد ظهر که شیاف گذاشتم بعدش که رفتم دستشویی هم دوباره لکه بینیم شروع شد هم اینکه یه تیکه خون دفع کردم. به نظرتون امکان داره که جنینمو از دست بدم . از روز یازده هم بی بی گذاشتم روز دوازده پررنگ شد بعدازظهرش اونجوری شد. امروز هم که روز ۱۳ هست دوباره گذاشتم . دارم میمیرم از استرس یعنی جنینم دفع شده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
اره دوبار ازش پرسيدم گفت ادامه بده😞حالا باز اين هفته ميرم يه ازمايش ميدم ميبرم براش ببينم نظرش چيه ...

قطعا حواسش نبوده اصلا من نشنیدم همچین چیزی رو 

اي واي فردا زنگ ميزنم ميپرسم ازش😞😞

حتما این کاررو بکن

سلام عزیزم ببخش من خیلی وقته نینی سایت نیومدم انقدر برا گرفتن سروم به دردسر افتادم که کلا مغزم هنگ ب ...

ثمین جون چطوری دختر؟ یهو نیومدی دلمون تنگ شد که

خدا رو شکر به سلامتی انتقال دادی انشالا آزمایش مثبت 

آره بچه ها سرم رو سخت پیدا کردن از تهران گرفتی آخر؟ پردنیزولون هم داری؟   

سلام بچه ها کمکم کنید. من روز اا انتقال لکه بینی قهوه ای داشتم پروژسترونمو اضافه کردم فردا صبحش کم ش ...

نه خواهر چرا هولی توی ای وی اف لک طبیعیه دوباره بیبی چک بزن پررنگ تر از دیروز میشه خیالت راحت میشه

2810