2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044051 بازدید | 684355 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربون جون منم به دکترم گفتم لنفوسیت تراپی رو گفت از نظر علمی تایید نشده نمیدونم چرا ولی گفت ما ...

سلام عزیزم ممنون ازتوضیحاتت منم موندم برعکس به منم همه چی گفتن شدم موش ازمایشگاهیشون. منم عین خودت خیلی نگرانم خیلی چون دوتاجنین برام مونده, ازطرفی هم بعضی دوستان میگن لنفوسیت تراپی خیلی فرقی نداره نمیدونم خل شدم رفت. 

ایشالله توام اینبارانتقالت موفق باشه وصاحب دوقلوهای نازبشی فداتشم, میفهمم چی میگی. 

فقط موندم چرا اطلاعاتی ندارم تابفهمم چی به چیه راجب به ایمنی تاتصمیم درست بگیرم

[QUTE=192559263]سلامم نه بابا چی چیوتموم؟ اون چون دهانه رحم احتمالازخم شده موقع اسپکلوم و... برای او ...

فدات بشم حالاتوزودترازمن بیابگو ما خاله شیم ایشالله ماهم خدابده به موقعش😍😍😍

اصلا اروم وریلکس باش عزیزدلم بیخیال استرس من خودم اونهمه استرس شدید داشتم ولی میبینم اشتباهه واقعا

ببین گلم مربوط به مشکلات ایمنی و انعقادی هست اینا  و اینکه چرا هیسترو رضایت ندادن، اتفاقا بعد ...

سلام زینب جان خوبی؟

من دیروز خراش قرار بود برام انجام بدن، موقع هیسترو فهمیدن پولیپ دارم دهانه رحمم و برداشتن. و گفتن رحمم قوسی بوده و ۶ و نیم سانت عمق داشته و تراشیدن و شده ۸ سانت

حالا اینکه عمق رحم ۶ونیم باشه بنظرت رو باروری تاثیر منفی داره؟

بنظرت امکانش هست، این پولیپ جدید ایجاد شده باشه،چون من قبلا کلی سونو شدم و کسی ندیده بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام زینب جان خوبی؟ من دیروز خراش قرار بود برام انجام بدن، موقع هیسترو فهمیدن پولیپ دارم دهانه رحمم ...

منم برام سواله که از رو عمق رحم هم میشه فهمید رحم قوسی هست یا نه؟ برا من عمق رحمم 7.5 بود که احساس می کنم نسبت به باقی بچه ها کم هس.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرکز درمان ناباروری سیروس رستمی، شیراز

عزیزم خوبی

سیکلت رو شروع کردی به سلامتی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام مهربون جون منم به دکترم گفتم لنفوسیت تراپی رو گفت از نظر علمی تایید نشده نمیدونم چرا ولی گفت ما ...

اره سمر چرا هیچی رو قبول ندارن

منم چسب جنین رو گفتم گفت نه 

ما تنها چیزی که به مریضامون میدیم انوکسا هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام خانما خوبین ؟ ببخشید من یه سوالی داشتم 

من ماه پیش پانکجر شدم بعدشم هایپر انتقال افتاد برای دو تا پریود بعد . اولین پریودم گذشت منتظر دومی ام 

میخاستم بدونم برای انتقال چه داروهایی میدن و چندبار سونو باید بشم ؟ دلم میخاد در مورد مرحله انتقال یکم اطلاعات داشته باشم ممنون میشم خانمایی که انتقال دادن راهنماییم کنن مرررسی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام خانما خوبین ؟ ببخشید من یه سوالی داشتم  من ماه پیش پانکجر شدم بعدشم هایپر انتقال افتاد بر ...

سلام عزيزم روز دوم پريود ميري سونو ميشي بر اساس ضخامت رحم برات قرص استراديول تجويز ميشه دوباره روز ٩ ميري كه ضخامت چك بشه و دوباره روز ١٤ كه روز انتقالتو برات مشخص كنه و پروژسترون شروع ميكنه. براي من به اين صورت بود.

خداياشكرت....❤️ 
سلام زینب جان خوبی؟ من دیروز خراش قرار بود برام انجام بدن، موقع هیسترو فهمیدن پولیپ دارم دهانه رحمم ...

چه جالب عزیزم دقیقا مثل من بودین منم ماه پیش هیسترو کردم با همین مشخصات

2810