2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست
سلام بچه ها خوبین من دیروز انتقال دادم  الان لک قهوه ای دیدممم 😞 یعنییی تمووومم؟؟؟

سلامم نه بابا چی چیوتموم؟ اون چون دهانه رحم احتمالازخم شده موقع اسپکلوم و... برای اونه دیگه

تبریک میگم گلممم ایشالله14روزدیگه بابتای مثبت بیای پیشمون

ممنون مهربون جون ایشالا این سری حل میکنی اینارو مثبت میشی 🤲 خوبه که رفتی دادیشون هزینشون چقد شد ؟&n ...

ممنون عزیزمی, اره همشون ازمایش خونن برای یکیشم همون apca روهمسرمم نمونه گرفتن. هزینشم1500

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اي جووون دلم چه اسمهاي قشنگي خوشنام باشن عزيزدلم، خوبي جون ببخش گلم يه سوال داشتم چقدر وزن اضافه كرد ...

فدات شم😘۱۲کیلو.البته زودبدنیااومدن دیگه.وزن گیری آخرای باردای هست که نی نی های من عجله کردن

سلام‌مهربون..خوبی‌گلی گرفتی‌جواب‌آزمایشاتو؟ دکترت‌نظرش‌چیه؟ میشه‌لیست‌کامل‌آزمایشاتوبرام‌بفرستی؟

سلام عزیزدلم ممنونم توخوبی؟ باشه بفرمایید ازمایشات من اینهاهستن. عزیزم برای من کلی چیزتجویزکرد برای قبل انتقالم لنفوسیت تراپی واینترالیپید وچسب جنین ویه قرص 

Apca

Cd16/56

Interfron gama/Ila4

Ana

Anti tpo

Anti thyroglobulin

Anti ttg

Anti ttg ab

ای جانم قابل باشم حتناحتمادعامیکنم. عزیزدلم توکه بدترازمن هستی بچه دارم شدی ول کن استرس نیستی؟ ایول ...

فدات شم.استرس بعد زایمان هن هست انگار تمونی نداره.صارم میری؟منم لنفوسیت انجام دادم و برام نتیجه نداد

فدات شم.استرس بعد زایمان هن هست انگار تمونی نداره.صارم میری؟منم لنفوسیت انجام دادم و برام نتیجه نداد

نه مرکزمیلادتبریز هست انتقالم. 

یعنی چی نتیکه نداد؟ خب چیکارکردی بعدش؟ وای زور داره نخوادنتیجه نده سه بار انجام میدن هربار700تومن

نه مرکزمیلادتبریز هست انتقالم.  یعنی چی نتیکه نداد؟ خب چیکارکردی بعدش؟ وای زور داره نخوادنتیجه ...

سلام عزیزم

لنفوتراپی  در حد یک نظریه ست که ظاهرا خیلی دکترا قبولش ندارن 

من شنیدم در تهران هم فقط دکتر صارم و همکاراش که در صارم کار میکنن بهش اعتقاد دارن یه بنده خدایی به توصیه یکی از دکترای صارم دو جلسه انجام داد اصلا عدد اپکاش بالا نرفت دیگه جلسه سوم رو نرفت. بهش گفتن میخوای جلسه سوم برو خواهرت یا کس دیگه ای که هم خونت هست رو بیار  تا لفنو هاش رو بهت تزریق کنیم لنفو های همسرت جواب نداده  اونم دیگه این روش رو  ادامه نداد.

اعتقاد به تاثیرش حتی در حد سرم ای وی ای جی هم نیست. اگر خواستی انجام بدی بیشتر در موردش تحقیق کن تا درصد موفقیت و تاثیر و ... برات روشن باشه الکی هزینه نکنی

ممنون عزیزمی, اره همشون ازمایش خونن برای یکیشم همون apca روهمسرمم نمونه گرفتن. هزینشم1500

مهربون جون آپکا چند بود برا شما؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه مرکزمیلادتبریز هست انتقالم.  یعنی چی نتیکه نداد؟ خب چیکارکردی بعدش؟ وای زور داره نخوادنتیجه ...

سلام مهربون جون منم به دکترم گفتم لنفوسیت تراپی رو گفت از نظر علمی تایید نشده نمیدونم چرا ولی گفت ما انجام نمیدیم هیسترو هم بهم گفت نیازی نداری فعلا وقتی تو سونوهای سه بعدی مشکلی دیده نشده. اینسری فقط برام نصف پردینزون تجویز کرده که از روز اول پریود بخورم و انوکسا آسپرین هم زودتر آنوکسامو گفت از روز اول پریود و آسپرین رو از الان دارم میخورم.البته هیچ مشکل ایمنی انعقادی هم تو آزمایشهام نبود ولی گفت میدم بهت. برای همسرمم کاریوتایپ نوشتن که جوابشو هنوز نگرفتم توروخدا دعا کنید آز همسرم اوکی باشه . 

توکل به خدا خوبه که برات لنفوسیت تراپی میکنن والا منم راضی بودم به هر ریسمانی که میشه حتی اگه یک درصد شانس داره برام انجام بدن ولی خوب گفتن نه مام کلا انگار هر چیزی ثابت نشه رو انجام نمیده حتی چسب جنین هم قبول نکرد خیلی استرس دارم ولی سپردم به خدا دیگه التماس دعا مهربون الهی بحق فاطمه زهرا این انتقالت مثبت بشه و مامان دوقلوهای سالم و ناز بشی.

در اندک من تویی فراوان یارب..

[QUTE=192559263]سلامم نه بابا چی چیوتموم؟ اون چون دهانه رحم احتمالازخم شده موقع اسپکلوم و... برای اونه دیگه تبریک م ...[/QUOTE]

مرسی عزیز مهربوونممم

الهیییییی ب زودی زووود خبر مامان شدنت رو بدی و کلیییی ذوق کنیم 😍😍😍🤗🤗😘😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام مهربون جون منم به دکترم گفتم لنفوسیت تراپی رو گفت از نظر علمی تایید نشده نمیدونم چرا ولی گفت ما ...

سلام عزیزم آسپرین و انوکساپارین در مثبت شدن انتقال تاثیر داره چون خونرسانی به رحم و جنین رو زیاد می کنه 

ان شاء الله با همین انتقال مثبت میشی

سلام عزیزم لنفوتراپی  در حد یک نظریه ست که ظاهرا خیلی دکترا قبولش ندارن  من شنیدم در تهر ...

سلام عزیزم ممنون  وای واقعا? یعنی من اصلا هیچی هیچی راجبش نمیدونم, شما میدونی؟ بهم توضیح بده گیج موندم که برم یانرم😫😫😫

ای وی ای جی همون اینترالیپیدهست؟ اونوبهم گفتن