2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044068 بازدید | 684356 پست
یااا امام حسین تا اون موقع باید زد باسنم آبسه کرده بخدا ببین من۱۶اردیبهشت جنین۵روزه  انتقال دا ...

منم تا الان 50 تا زدم، 20 تای دیگه هم تا چهارشنبه باید بزنم برم التماس دکترم کنم یکیشو شیاف کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من امروز پانکچر شدم.۸ تا تخمک داشتم.به نظرتون با هشتا بازم ممکنه هایپر شم؟ اگر کسی تجرب ...

فکر نمی کنم هایپر شی، اگه هم هایپر شدی سفیده تخم مرغ، مرغ کبابی، غذاهای پروتئین دار خیلی خوبه، دوغ شور هم خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم تا الان 50 تا زدم، 20 تای دیگه هم تا چهارشنبه باید بزنم برم التماس دکترم کنم یکیشو شیاف کنه

من هر ١٢ ساعت يه شياف ٤٠٠  واژينال دارم و سه روز يبار يه امپول ٥٠  

اصلا اذيت نشدم تا حالا نمي دونم چه اصراري به امپول هستش 

منم اين روزارو گذروندم ديگه ننه😂اينم ميگذره فداتشم نگران نباش😍شايدم براي شما زودتر قطع بشه من بخاط ...

انشالله که این ۹ ماه رو به اسونی بگذرونی.خداکنههه نذر کنم رفتم زودتر قطع کنه دیگه روحیه ام خیلی داغون شده همشم بخاطر همین امپوله 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دقیقا منم همینطور، اوایل استرس نداشتم الان هر چی تایم آمپول میرسه استرس منو میگیره

اره اوایل اصلا اینقدر درد نداشت الان حتی اون سوزنشم میزنه دردم میاد دیگه موادش به کنار

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشالله که این ۹ ماه رو به اسونی بگذرونی.خداکنههه نذر کنم رفتم زودتر قطع کنه دیگه روحیه ام خیلی داغو ...

زنده باشي گلم همچنين. ميفهمم عزيزم من ديگه چند روز اخر گريه ميكردم چون ديگه جا نداشت پشتم مثل سنگ شده بود خداروشكر گذشت براي شماهم ميگذره به سلامتي

خداياشكرت....❤️ 
میگم نکنه بتا بالا خوب نباشه. البته با این بتا انگار سه تاشون نی نی شدن😊

نه عزيزم چرا خوب نباشه انشالله كه خيره. عززززيزم اره ممكنه انشالله كه هرچي به صلاحته همون بشه گلم

خداياشكرت....❤️ 

فکر نمیکنم به خوابیدن بعد از انتقال بستگی داشته باشه چون من دوستم پیش نصر انتقال داد همون موقع بهش گفت خودت بیا پایین از تخت برو دستشویی و بعد لباس بپوش و برو خونه

مثبت هم شد اللنم دخترش به دنیا اومده 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
2810