2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044056 بازدید | 684355 پست
نمیدونم برای چی داد حقیقتش ولی شنیدم برای لانه گزینی خوبه  برای من فقط روز انتقال انوکسا و شیا ...

رفتم خوندم اینم مثه پیروکسیکام که سیلویا جوون گفتن اثر شل کنندگی رحم داره

جلو انقباضات رو میگیره و ریلکس میکنه رحم رو

قبلا گویا برا جلوگیری از زایمان زودرس میدادن 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم آره صبح زنگ زدم. ابن سینا بدونه انتقال من ۶۵۰۰ دادم انتقالمم چون فرش بود ۵۰۰ گرفت ولی فری ...

اره منم عرفان مد نظرمه . آره حتما برو . سارا جون رفتی برای تعیین جنسیتم اگه تونستی بپرس گلم . شک کردم بین ۲۴ یا ۲۶ ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره منم عرفان مد نظرمه . آره حتما برو . سارا جون رفتی برای تعیین جنسیتم اگه تونستی بپرس گلم . شک کرد ...

باشه عزیزم حتما میپرسم گلم. انشالله که خیره برامون 😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
رفتم خوندم اینم مثه پیروکسیکام که سیلویا جوون گفتن اثر شل کنندگی رحم داره جلو انقباضات رو میگیره و ...

نه به لانه گزيني كمك مي كنه 👇👇

Main outcome measure(s): Implantation rate (IR) and pregnancy rate (PR). Result(s): Piroxicam increased significantly IR (18.7%) and PR (46.8%) compared to the control group (8.6% and 27.6%, respectively) in fresh cycles.

معیارهای اصلی نتیجه: میزان لانه گزینی (IR) و میزان بارداری (PR). نتیجه: پیروکسیکام در دوره های جدید به طور معنی داری IR (18.7٪) و PR (46.8٪) در مقایسه با گروه کنترل (به ترتیب 6.6٪ و 27.6٪) افزایش یافت.

In conclusion, this study is the first to investigate the possible consequence of piroxicam to improve the preg- nancy outcome of IVF–ET, and shows that the treatment with piroxicam increases the implantation rate and PR after IVF–ET in both fresh and frozen–thawed cycles.

در نتیجه ، این مطالعه برای اولین بار به دنبال نتیجه احتمالی پیروکسیکام برای بهبود نتیجه حاملگی IVF-ET است ، و نشان می دهد که درمان با پیروکسیکام باعث افزایش میزان لانه گزینی و روابط عمومی بعد از IVF-ET در هر دو نوع انتقال تازه و منجمد می شود - 

مرسی عزیزم از اطلاعاتت  حالا خوبه یا بد؟🙃

خوبه دیگه

جنین تو آرامش لانه گزینی میکنه😉

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزيزم من قبل از پانكچرم شروع كردم بعداز پانكچر روزي نصفي ميخوردم يك هفته به انتقال قطع كرد روز انتقا ...

مرسی‌عزیزمم

پس‌‌آزمایش‌ایمنی‌‌ازقبل‌داده‌بودی؟

میشه‌بگی‌چه‌فاکتوری‌بالا‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه ها مصرف این ویتامین ها ایمنی بالا نبره .برای من که ایمنی بدنم بالاست.اشکال نداره  مصرف کنم؟ ...

نه عزیزم منم ایمنیم بالاست ولی دکتر ایمونولوژی گفت مکملهات رو بخور ربطی نداره خودش هم به ب کمپلکس و اسیدفولیک تاکید داشت

سلام نازنين جون قربونت خودت خوبي؟ ١٤ هفته گلم سه كيلو😭😭😭همش تقصير مامانمه ١٠ روزي اومد پيشم هي گف ...

عزیزم خدا حفظ کنه مامان مهربونت رو اشکال نداره دوقلو مامانی داری حالا ۳کیلو هم خوبه هنوز پردنیزولون ادامه میدی؟ شاید از اونه 

2810