2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044212 بازدید | 684364 پست

بچهها من 34 سالمه شوهرم ۴۴ یبار پنج سال پیش میکرو کردم ۳ تا جنین شد هفته های اول سقط .الان نمیدونم چه کنم بین دکتر فروتن و مرکز مام  دکتر طاهری شک دارم .خودمم ایمنیم بالاست اصفهان اوروکولوتراپی میرم . نمیدونم بعد درمان دوباهره باید لزمایش ایمنی بدم چون اون ازمایش برا سه سال پیش . @زینبی بابا ، قبل ای وی اف از چند ماه قبل دارو بخورم و چی بخورم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . واقعا ؟ ابن سینا‌چنده ؟

سلام عزیزم آره صبح زنگ زدم. ابن سینا بدونه انتقال من ۶۵۰۰ دادم انتقالمم چون فرش بود ۵۰۰ گرفت ولی فریز ۱۲۰۰ میشد ابن سینا. من پر انرژی میرم عرفان. پریودم شدم امروز اگه بشه شنبه ببینم قبول میکنه همون شنبه برم ویزیت بشم مطبش اگه نه دوشنبه میرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پانكچر و انتقال فرش ٦٥٠٠  انتقال فريز ، بلاست ٣٧٠٠ غير بلاست ارزونتره يكم  در واقع انتقا ...

نه عزیزم مجانی نیست من ۵۰۰ دادم ۶۵۰۰هم پانکچرم جدا شد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@زینبی_بابا    

مرسی عزیز دلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بله عزیزم فقط از یک روز قبل از انتقال تا ۵روز هر ۸ ساعت ایزوکسپرین  حقیقتا من یکی از دلایل بیه ...

ایزوکسپرین برای چی هست؟

برا شمام روز انتقال ورانلو دارو ننوشت؟

یه ماما تازه کار بود اون نوشت برای همین همش شک دارم

چه کار خوبی کردی بیهوشی گرفتی

اینا چشونه همه چیزشون با بقیه مرکزا فرق داره ۵ دقیقه هم نزاشتن بمونم خیر سرشون خصوصیه

بچه ها مصرف این ویتامین ها ایمنی بالا نبره .برای من که ایمنی بدنم بالاست.اشکال نداره  مصرف کنم؟ ...

عزیزم ویتامین منظورت مکمل هست؟فکرنکنم مکمل ربطی به ایمنی داشته باشه تازه سیستم ایمنی رو متعادل می‌کنه حالا بازم دوستان بیان راهنمایی میکنن

ایزوکسپرین برای چی هست؟ برا شمام روز انتقال ورانلو دارو ننوشت؟ یه ماما تازه کار بود اون نوشت ...

نمیدونم برای چی داد حقیقتش ولی شنیدم برای لانه گزینی خوبه 

برای من فقط روز انتقال انوکسا و شیاف نوشت

نمیدونم برای چی داد حقیقتش ولی شنیدم برای لانه گزینی خوبه  برای من فقط روز انتقال انوکسا و شیا ...

ایشالا جفتمون مثبت میشیم

سوال داشته باشیم از کی بپرسیم ورانلو ۲روز یبار پیام واتس رو میخونه مختصر جواب میده