2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
سلام به همه دوستان  امروز رفتم آزمایش دادم با دعای همه شما دوستان جوابش مثبت شد. هنوزم باورم ...

الهی مبارکت باشه عزیزدلم خداروشکرشماهم ازلیست انتظار خارج شدی انشالله روزی بقیه دوستان گلم باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی مبارکت باشه عزیزدلم خداروشکرشماهم ازلیست انتظار خارج شدی انشالله روزی بقیه دوستان گلم باشه

زنده باشی عزیزم.

بله انتظار منم به سر رسید❤

به حق صاحب الزمان تمام منتظرا دامنشون سبز بشه

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

سلام دوستان عزیز. لطفا این پیامو به دیگران هم انتقال بدید. برای رفع پلی کیستیک و ذخیره پایین برید توی اینستا پیج بارداری موفق که مربوط به دکتر تاجیکی هست. البته ایشون یه مامای موفق هستن. درمان ها رو رایگان در پیجشون گذاشتن. تمام لایوها رو با دقت نگاه کنید و نکته برداری کنید و طبق همون پیش برید .بیشترین کاری که باید انجام بدید اصلاح سبک زندگی و تنظیم خوابتون هست. احتیاج به این همه دکتر و دارو نیست.منم به تازگی ایشونو پیدا کردم ولی هر جا که کسی میگه باردار نمیشم سریع پیج ایشون رو میگم بهشون. چون حتی کسانی که از نظر دکترا کاندید اهدایی یا آی وی اف هم بودن دارن با دستورات ایشون باردار میشن به لطف خدا. پس شما هم استفاده کتید. پیجشون بسته اس درخواست بدید. لطفا اگر رفتید و نتیجه گرفتید برای من دعا کنید 

bardai .ir@. 

https://instagram.com/bardari.ir?igshid=7fmhmvru3qjy

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
يا خود خدا😂😩من طاقت بيخوابي ندارم اصلا خدا به شوهرم رحم كنه😂😂😂😂عزززيزم خدا حفظشون كنه الهي😍😍 ...

ممنونم عزیزم خدا نی نی های شمارو هم خفظ کنه.زهرا و علی گذاشتم😍

خوبی جون خدا حفظشون  کنه.تا باشه از این بی خوابی ها عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰😍😘.دعا کن خدا نی نی های من ...

فدات شم عزیزم.چشم قابل باشم حتما دعا میکنم.خدا نی نی همه رو حفط کنه انشاله

ممنونم عزیزم خدا نی نی های شمارو هم خفظ کنه.زهرا و علی گذاشتم😍

اي جووون دلم چه اسمهاي قشنگي خوشنام باشن عزيزدلم، خوبي جون ببخش گلم يه سوال داشتم چقدر وزن اضافه كردي؟

خداياشكرت....❤️ 
سلااام مامان خانوم گل خوبی؟ خوش میگذره بادوقلوهای نازمون؟  خیلی التماس دعا

سلام مهربون جون محتاج دعا عزیزم.فعلا فقط استرس میکشم😂خیلی سخته.چون نارس به دنیا اومدن برا هرچیز کوچیکی استرس میکشم

سلام به همه دوستان  امروز رفتم آزمایش دادم با دعای همه شما دوستان جوابش مثبت شد. هنوزم باورم ...

مبارک باشه عزیزم بسلامتی با این حال خوشت  منم دعا کن. ان شالله ۹ ماه بعد بسلامتی بغلش بگیری

خدایا شکرت
مبارک باشه عزیزم بسلامتی با این حال خوشت  منم دعا کن. ان شالله ۹ ماه بعد بسلامتی بغلش بگیری

سلامت باشی انشاالله قسمت خودت بشه 

امیدوارم به زودی زود حال امروز منو درک کنی 

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
2810