2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
والله من از ١١ هفته و چندروز بود كه كلسيم و ويتامين برام شروع كرد ١١ هفته و ٤ روز هم رفتم ان تي عزيز ...

اها پس زوده برای ویتامینا، من همش پا درد دارم گفتم شاید به خاطر کمبود ویتامین باشه 

پس تو 11 هفته هم میرن برای ان تی خیالم راحت شد که زود نباشه یه وقت

اره تیروییدم به خاطر tpo  چون تو آزمایشم بالا بود نوشت وگرنه گفت نمیخواد از نظر من ولی چون استرس داری مینویسم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها پس زوده برای ویتامینا، من همش پا درد دارم گفتم شاید به خاطر کمبود ویتامین باشه  پس تو 11 ه ...

منم همچنان پا درد دارم انگار هر مرحله يه دردي شروع ميشه چند روزه سردردم شروع شده اره گلي ان تي از ١١ هفته تا ١٣ هفته ميشه رفت.فقط اسيد فوليك حتما بخور

خداياشكرت....❤️ 
خییییلی لطف داری شما  خدا نی نی ت رو برات نگه داره

مرسي عزيز دلم، همچنين ني ني شمارو😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیز دلم مرسی که به یادم بودی بله دیروز رفتم دیدمش و قلبشم به لطف خدا و دعای شما دوستای عزیزم ...

خداروشکر عزیزم.دیروزهمش به یادت بودم.سرکارفرصت نمیشه بیام سربزنم.ان شاءالله ۹ماه به شادی وخریدسیسمونی برای نی نی جونت به زودی سپری کنی عزیزم.  ممنون از راهنماییت عزیزم.التماس دعا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم خداروشکر برای مادر شدنت میشه بگی استراحتت چطور‌بود من دکترم استراحت نداد اما الان که روز ۹ ا ...

ممنونم انشاالله قسمت شما بشه.

اصلا نگران نباش منم اینجوری فکر میکردم و اشتباه کردم استراحتم خیلی معمولی بود من شنیدم میگن دکتر گفته بیست دقیقه اول مهمه اگه بگیره گرفته نگیره هم همون موقع نگرفته استراحت هم برای لانه گزینی مهمه.

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
مرمری جان خیلی مبارککک باشه عزیزم لطفا برای من هم دعا کن روز چندم انتقالت بود؟

خیلی لطف داری عزیزم انشاالله نتیجه بگیری 

امروز روز 15انتقالم بود

ممنونم انشاالله قسمت شما بشه. اصلا نگران نباش منم اینجوری فکر میکردم و اشتباه کردم استراحتم خیلی مع ...

باورت میشه بعد انتقال بعد از ۵-۱۰ دقیقه گفتن پاشو برو خونتون یعنی نزاشتن جمعا بیست دقیقه بشه

بسلامتی انشاالله مثبتی❤️  منم دکتر کتابی  دیروز انتقال دادم

ممنون عزیزم ایشالا شمام مثبت بشی

شمام هیچ دستوری دکتر بهت نداد برا بعد انتقال؟

دارو چی؟

من داروای قبلو گفت ادامه بده بجز ASA

داروای قبلم اینا بود

پروپرانول 

روزی ۴تا استرادیول

امپول پروژسترون 

ویتامینd

فولیک اسید

پرگنازون

لاکتوفم

بعد انتقالم ۳تا شیاف پیروکسیکام

و امپول انوکساپارین

شمام همیناس؟

باورت میشه بعد انتقال بعد از ۵-۱۰ دقیقه گفتن پاشو برو خونتون یعنی نزاشتن جمعا بیست دقیقه بشه

وا کدوم مرکز بودی شما؟

خدا انشاالله عمر پر برکت بده به تمام پرسنل بیمارستان شریعتی مخصوصا قسمت نازایی و انتقالش شما نمیدونی که چقدررررر خوش برخورد بودن 2ساعت دقیق روی تخت انتقال استراحت داشتم.باور کن جای خصوصی هم اینجوری نرم و خوشرو رفتار نمیکنن