2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
سلام به همه دوستان  امروز رفتم آزمایش دادم با دعای همه شما دوستان جوابش مثبت شد. هنوزم باورم ...

عزيييييزمممممم مباااااركه مامان خانومي😍😍 خداروشكررر🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون خوبی عزیزم؟ به سلامتی چند هفته شدی؟ چقدر اضافه کردی؟ 

سلام نازنين جون قربونت خودت خوبي؟ ١٤ هفته گلم سه كيلو😭😭😭همش تقصير مامانمه ١٠ روزي اومد پيشم هي گفت بخور هي بخور منم نامردي نكردم😂😂الان سه روزه در رژيم به سر ميبرم🤕

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جونم چنتا سوال شما از چند هفتگی مکمل شروع کردن دکتر براتون برای من چیزی ننوشت ویزیت بعدیمم اندا ...

والله من از ١١ هفته و چندروز بود كه كلسيم و ويتامين برام شروع كرد ١١ هفته و ٤ روز هم رفتم ان تي عزيزدلم. خب ازمايش كلي داده بودي حتما نيازي نبود من بخاطر تيروييدم دقيقا ١٣ انتقال كه رفتم پيشش براي فرداش گفت برو ازمايش بده ازمايش كلي بود قند و چربي و انزيم كبد و ويتامينا همه چي توش بود يه ازمايش كلي بود

خداياشكرت....❤️ 
داروهای قبل انتقالم استرادیول سه وقته  آسپرین هم هر روز با فولیک اسید

سلام تبریک میگم ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشید بااین حال خوبتون همه منتظرها رو دعا کنید.

پیش کدوم دکتر رفتید؟

هزینه درمانتون چقدر شد؟

سلام به همه دوستان  امروز رفتم آزمایش دادم با دعای همه شما دوستان جوابش مثبت شد. هنوزم باورم ...

عززززيزم خيييييييلي مباركه الهي ٩ ماه عالي رو پشت سر بذاري گلم😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام تبریک میگم ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشید بااین حال خوبتون همه منتظرها رو دعا کنید. پیش ...

ممنونم انشاالله که قسمت همه بشه این حال خوب 

امروز هیچ چیزی نمیتونه ناراحتم کنه امیدوارم تک تک منتظرها این حس من رو تجربه کنن به زودی زوووووود.

من بیمارستان شریعتی تهران رفتم.

هزینه ها کلا با دارو فکر کنم 10تا12تومن شده

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

سلام دوستان من امروز پریود شدم میخوام انتقال بدم ماه پیش خراش انجام دادم یه هفته جلو انداختم خیلی ناراحتم شرایط انتقال تا قبل ۲۸ ندارم خیلی ناراحتم عمل کردم فکر نمیکردم جلو بندازم 

ببین گلم مربوط به مشکلات ایمنی و انعقادی هست اینا  و اینکه چرا هیسترو رضایت ندادن، اتفاقا بعد ...

سلام زینبی جون منم دوتا انتقال منفی داشتم به دکتر پیشنهاد دادم و گفت فعلا نیازی نی گفت تو مرکزمون  با سونو سه بعدی داپلر اگه چیز مشکوکی بود متوجه میشدیم گفت هربار از رحمت راضی بودیم و مشکلی دیده نشده که حتی بخوایم شک کنیم بخاطر همین هیسترو نکرد برام الان شما گفتی انجام هیسترو خوبه نگران شدم باز 😔 من چه کنم فقط اینبار برام پردینزون نوشتن اونم نصف با شروع استرادیولم البته من آزمایشات ایمنی رو داده بودم و پیش دکتر زرنانی هم برده بودم سری قبلی و گفتن احتیاج به دارو ایمنی ندارم چون اوکی بودن آزمایشهام.  برای همسرمم اینبار کاریوتایپ نوشتن که جوابش هنوز نیمده. انوکسا و آسپرین هم اینسری قراره زودتر شروع کنم

حیلی نگرانم الان مرکز مام میرم و یکبار بیمارستان بهمن یدونه انتقال دادم و منفی شدم که الان دکترم میگه ما اصلا کاری به سری اولت نداریم و اونو حساب نمیکنیم چون از شرایطت خبر نداریم اونموقع و میگن از نظر ما یکبار انتقال منفی داشتی. سری اول که بیمارستان بهمن بودم فقط یک جنین برام تشکیل شده بود. سری دوم مام چهارده تا جنین خداروشکر داشتم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
درمانگاه رفتم دکتر آل یاسین و آقا حسینی

عزیزم خداروشکر برای مادر شدنت

میشه بگی استراحتت چطور‌بود

من دکترم استراحت نداد اما الان که روز ۹ انتقالم خیلی استرس گرفتم از اینکه زیاد مراعات نگردم

2810