2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043869 بازدید | 684348 پست
خداروشکر عزیزم ب سلامتی سپری کنی دوران بارداریتو   عزیزم  کجا انتقال دادید جنینتون چند تا ...

ممنونم گلم.

بیمارستان شریعتی تهران رفتم سه تا گرید شدنم بالا بود

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان  امروز رفتم آزمایش دادم با دعای همه شما دوستان جوابش مثبت شد. هنوزم باورم ...

مامان شدنت مبارکت باشه عزیزم برای منم دعا کن به زودی مامان بشم.😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به به مبارک انشالله به سلامتی بیان بغلت اولین انتقالت بود داروهای قبل انتقال چی خوردی عزیزم جنینات چ ...

داروهای قبل انتقالم استرادیول سه وقته 

آسپرین هم هر روز با فولیک اسید

ببین میگم تا حالا کسی با یه دونه جنین حامله شده 🤔 من که خیلی ناامیدم  اصلا فکر اینکه یه بار د ...

اره تو همین سایت چند نفر بودن عزیزم خدا بخواد چرا که نشه من دوبار پانکچر شدم دیگه خسته شدم شوهرم خیلی مشتاق هست هی میگه نه باز ادامه بدیم خدا کنه بگیره واسه جفتمون راحت شیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه جز اینا چیزی نداشتم خودم فقط تخمدان هام پی سی او بود دیگه نه خودم نه همسرم مشکلی نداشتیم

ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی 🤩

سلامبچه ها من رفتم ماکاویت اف بخرم نداشتن.کیوتن ۳۰ خریدم .روزی دوبار کی بخورم چون ال آرژین صبح وعصر میخورم.اینفولیک قبل ناهار

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اره تو همین سایت چند نفر بودن عزیزم خدا بخواد چرا که نشه من دوبار پانکچر شدم دیگه خسته شدم شوهرم خیل ...

اره خب اقایون که عین خیالشون نیس  هر سری امپولای پانکچرو میزنم قسمت چونه ام پر از جوش میشه 😒 افسردگی میگیرم  

خدایا بخواه برای همه 🙏

ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله بارداری خوبی داشته باشی 🤩

قربونت عزیزم انشاالله این لحظه ی شیرین قسمت همه ی منتظر ها بشه.

خودم 8ساله منتظرم

سلامبچه ها من رفتم ماکاویت اف بخرم نداشتن.کیوتن ۳۰ خریدم .روزی دوبار کی بخورم چون ال آرژین صبح وعصر ...

ماکاویت وفرتیل سی ام ابن سینا دیروز کلی اورده بود 

2810