2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684352 پست
سلام مگه واسه شما دوقلو هست؟

نفس جان شما رفتي سونو؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

دوستان فیبروم اینترامورال در جدار خلفی سگمان میانی رحم یعنی چی؟؟؟

@زینبی_بابا    

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم خوبین؟ من جواب ازمایشاتموگرفتم ایمنی apca واینترفرون گاما ام مشکل داره. 

میشه کمک و راهنمایی کنید؟ تجربه دارین؟ چجوریه؟ 

سه بارلنفوسیت تراپی نوشتن برام. 

اینترالیپید,  چسب جنین همان gscf ویه قرص دیگه. 

@چیکا1    

@زینبی_بابا    

@داداشمممم    

@ماهنده    

ساراجون پیش کدوم دکتر میخوای بری این سری  کاش یه مسافرت دو سه روزه میرفتی روحیه ات عوض میشد و ...

فدات شم حالم خیلی خوبه خدا رو شکر مسافرت که اصلا خودم دلم نمیخواد خیلی اهلش نیستم ولی مثلا یه برنامه های یه روزه میریزیم با همسرم یکم بگردیم. میخوام با دکتر اسرافیلی به احتمال ۹۰ درصد ادامه بدم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام مهربونا

مرسی که به یادم بودین

قلب جوجم میزد 

همه چی خوب خداروشکر

اون لحظه به یاد تک تک منتظرا بودم و دعا کردم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دو دوره هست یکی رو از روز دوم تا چهارم پریودی میزنی بعدی رو ۲۸روز بعد دیگه میری برای انتقال...راسی چ ...

مرسی عزیزم. والا نوشته ۴۳ در ۳۳ میلی متر 

اوایل فقط سمت راست بود ولی این بار که سونو شدم گفت سمته چپتم کیست داره ولی نگفت که نوعش چیه ولی خیلی کوچیک بود چپیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستای عزیزم لطفا منو راهنمایی کنید🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺

من ۸ روزه انتقال دادم امروز کار خونه انجام دادم پاهام توی اب سرد بود الان چی بخورم هم گرم بشم هم برا جنینام ضرر نداشته باشه

@nilda71    عزيزم كجايي بيا ببينم از جوجت چه خبر😍😍😍

مرسی که به فکرم بودی عزیز دلم 

خیلی خوشحالم رو ابرام اصلا باورم نمیشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام مهربونا مرسی که به یادم بودین قلب جوجم میزد  همه چی خوب خداروشکر اون لحظه به یاد تک تک ...

جااان جااان😍🥰😍

هیچ معلومه کجایی😂😂صد بار اومدم تاپیک امروز

مبارک باشه نیلدا جوووونم هزار بار مبارکتون باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810