2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044053 بازدید | 684355 پست
من فردا میخوام برم آزمایش بدم اصلا حالم خوب نیست تو این 15روز هیچ حسی نداشتم برعکس امشب یادم افتاده

نه عزیزم من هیچ علایمی نداشتم الانم ندارم بجز دل درد پریودی که فکر میکنم دارم پریود میشم.انشالله که فردا جوابت مثبته.بی بی چک زدی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستای عزیزم لطفا منو راهنمایی کنید🎺🎺🎺🎺 من ۸ روزه انتقال دادم امروز کار خونه انجام دادم پاهام ت ...

عزیزم بنظرم جوراب گرم بپوش و پاهات رو بالا بزار و استراحت کن چون گرمی خوردن بعد انتقال ریسکی هست 

بیبی هم نزن چه کاریه فقط استرس میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۸ انتقالم میخوام روز ۱۱ بی بی بزارم نظرتون چیه

اگه با دیدن بی بی چک منفی استرس نمیگیری بزن چون ازمایش صدرصدیه ولی بی بی چک مورد اطمینان نیست اگه مثبت باشه حتما بارداری ولی اگه منفی باشه دلیل نمیشه که باردار نباشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها جواب منم منفی شد  متاسفانه۵/.  امیدوارم دوستان دیگم مثبت بشن شاید چند وقت نتونم ...

عزيييييزم😔 انشاالله اتفاقاي خوبي در انتظارت باشه🤲🏻🌷 به زودي خبر بارداريتو بدي و همه رو خوشحال كني🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
@زینبی_بابا   میشه این آزمایش برام تفسیرکنی عزیزم همینطورخانمای عزیزاگه کسی می‌تونه این آزمای ...

عزیزم به نظر میاد وضعیت بد نیست مورفولوژی نرمال 4 درصد هست و 96 درصد غیر نرمال، تحرک هم کلی نوشته 30 درصد و تحرک نوع A ندارن فقط b و c

خداروشکر عزیزم ان شاءالله همیشه خوب باشی اسرافیلی هم خوبه تعریفشو شنیدم  پس حسابی بدن و روحیه ر ...

قربونت انشالله همچنین. آره میگن خیلی خوبه. خودمو دارم حسابی آمادع میکنم. مرسی مهربونم 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیز دلم ایشالله دوقلوهاتو به سلامتی بغل کنی  خودم فکر نمیکردم یه روزی این حس زیبارو تجرب ...

فقط کافیه خدا بخواد .اون موقع هر چی که از نظر خودمون غیرممکنه اتفاق میفته

بچه ها جواب منم منفی شد  متاسفانه۵/.  امیدوارم دوستان دیگم مثبت بشن شاید چند وقت نتونم ...

عزیزم متاسفم انشالله که خدا بهت آرامش بده و یه روحیه قوی انشالله با زودی مادر شدن رو تجربه کنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم متاسفم انشالله که خدا بهت آرامش بده و یه روحیه قوی انشالله با زودی مادر شدن رو تجربه کنی

مرسی عزیزم ایشالا همه منتطرا مادر بشن

من که شوهرم به هیچ عنوان راصی به ادامه درمان نیست میگه از اول گفته بودم همین یه بار 

میگه اگر قسمتمون باشه خدا خودش بهمون بچه میده 

میگم من لوله هام بستس نمیشه میگه اینا مسخره بازیه از کجا انقدر مطمئنی دیگه حرفش رو هم نزن

چشم حتما بچه ها سه یا چهارتاشون پیش اسرافیلی با اولین بار باردار شدن عزیزم. من به احتمال ۹۰ درصد برم ...

عزیزم ایشالا شماهم بار اول مثبت بشی 🙏🙏🙏🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
2810