2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043893 بازدید | 684348 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما امروز پریود شدم رفتم سونو سیلدنافیل داد بهم. کسی سیلدنافیل واژینال استفاده کرده؟

اتفاقا امروز داشتم در موردش میخوندم 

خیلی میگن موثره و به خونرسانی رحم کمک میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی ممنون که جواب دادی عزیزم اخه من یه جنین بیش تر ندارم امروزم سر دکتر خیلی شلوغ بود سریع جواب می ...

من روزي دو تا هر ١٢ ساعت يكي مي خوردم و يهو قطع كردم نه تدريجي ( يك هفته قبل انتقال ) و دوباره يك هفته بعد انتقال شروع كردم 

سلام مهربونا مرسی که به یادم بودین قلب جوجم میزد  همه چی خوب خداروشکر اون لحظه به یاد تک تک ...

مبارک نیلدا جوووووونی .انشاالله به سلامتی .خیلی خوشحالم که خدا این لحظه قشنگ رو نصیبت کرده🤩😍🥰

فدات شم حالم خیلی خوبه خدا رو شکر مسافرت که اصلا خودم دلم نمیخواد خیلی اهلش نیستم ولی مثلا یه برنامه ...

خداروشکر عزیزم ان شاءالله همیشه خوب باشی اسرافیلی هم خوبه تعریفشو شنیدم  پس حسابی بدن و روحیه رو قوی کن و شروع کن دوباره 😍

سلام دوستای گلم خوبین؟ من جواب ازمایشاتموگرفتم ایمنی apca واینترفرون گاما ام مشکل داره.  میشه ...

عزيزدلم فداتشم من اصلا سر در نميارم😢انشالله كه همه چيز عاليه

خداياشكرت....❤️ 
سلام مهربونا مرسی که به یادم بودین قلب جوجم میزد  همه چی خوب خداروشکر اون لحظه به یاد تک تک ...

اي جووون دلم ديدي الكي نگران بودي مامان خانم😍😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

ای جااانم خدا رو هزاااااار  مرتبه شکر الهی به موقع و صحیح سالم بغل بگیریش  عزیزدلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزمی سمر جان  انشاالله  به امید خدا به زودی بگی انتقال دادی مامان شدی  من دوبار ...

ایشالله که بار آخر باشه عزیزم خدا کمکت کنه 🥰

منم ایندفعه سوم میشه توکل به خدا💚 

در اندک من تویی فراوان یارب..
فقط زود نرو عزیزم که مثل من داغون نشی از استرس  حتما 30 روز بعد انتقالت باشه اگرم مجبوری زود ...

شنبه گفته برم میشه ۲۹ روز.مرسی عزیزم به امید خدا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810