2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
tpo شما رو چند بود ؟

پيدا نكردم توي آزمايشام، نميدونم چند بود

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم زنگ بزن اینجا واست بفرستن داروخانه دکتر مهدوی 02188032244

ممنونم عزیزم زنگ زدم بسته ای۲۲۰تومن بود گفتم بفزستن دستتون درد نکنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من شنیدم که به کسایی میدن که tpo شون بالاتر از حد نرماله . میخوای یه ازمایش فردا صبح بده . بدو ...

فعلا نخوردم ولی من مشکل ایمنی ندارم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من واقعا این مبحث سلول و گرید رو نمیفهمم مال من ۸ سلولی بود ولی گرید a. حالا چه طور مال شما ۱۶ سلولی ...

سلام عزيزم فردا شبكه سلامت ساعت ٨/٥٠ يا ٩ صبح اينطورا درمورد آندومتريوز هست، اسم دكتري كه مهمان برنامه هم هست گفت ولي يادم نيست اسمشو. گفتم شايد مفيد باشه😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنونم عزیزم زنگ زدم بسته ای۲۲۰تومن بود گفتم بفزستن دستتون درد نکنه

خواهش میکنم عزیزم🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام بچه ها.دکتر روماتولوژی جواب آز خودم وهمسرش دید گفت مشکلی ندارید میتونید میکرو انجام بدین.گفت همسرم۲درصد برای میکروخوبه اینبار نتیجه میگیرین.خودمم باید هپارین انوکسا پردنیزول ای وی ای  جی آسپرین استفاده کنم..حالا هفته آینده برم کلینیک ببینم دکترم چی میگه.نمیدونم چرا اینقدر سخت گیری میکنن.چندسال پیش این کارا نداشت  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنون عزیزم بنظرتون ارزش داره خارجی بگیرم فرقش زیاده؟

حالا امتحان کن

اگر که مشکل نداره آندومترت هیچ فرقی نداره

من با ایرانیش پارسال آندومترم عالی میشد انتقال جنینم هم مثبت شد

اما امسال آندومترم مشکل داره با خارجی بالا نیومد خودم دنبال ایرانی هستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بعد انتقال فقط مولتي ويتامين خوردم و ال ارژنين مثبت كه شدم ال ارژنين را قطع كردم  گرمي مثل ارد ...

سلام

عزیزم شما هنوز فرتیل سی ام داری؟ من یک بسته می خوام

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزيزم فردا شبكه سلامت ساعت ٨/٥٠ يا ٩ صبح اينطورا درمورد آندومتريوز هست، اسم دكتري كه مهمان برنا ...

سلام جونم مرسی عزیزم که گفتی حتما اگه خونه بودم نگاه میکنم. فدات 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810