2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست

عزیزم پرگناکر کانسپشن باید میگرفتین این برای بارداریه این پرگناکر اورجینال هستش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنبه انتقال دادم با ال یاسین کلینیک امید شما فرش انتقال دادی؟

به سلامتی انشاالله به حق این وقت عزیز نزدیک اذان نتیجه بگیری.

نه گلم فریز شده داشتم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
بهترين نوع ال كارنتين ، acetyl l carnitine هستش ، براي قبل و بعد انتقال جنين هم عاليه پذيرش رحم را ز ...

سیلویا جان الکانتین برای آقایان هست یا خانمها؟ دکتر به همسرم داده به خود من این رو تاحالا ندادند

@sarvesahi     @نازنینnazi     @سیلویا  بچه ها زنگ زدم این داروها ...

عزيزم امگا ٣ حتما روش نوشته باشه بدون جيوه يا mercury free

كيوتن و ال ارژنين را به دوزشون نگاه كن كيوتن بايد روزي ٢٠٠-٣٠٠ ميلي گرم حداقل خورده بشه  و ال ارژنين روزي ٣٠٠٠ ميلي گرم حداقل (سه بار در روز هر بار ١٠٠٠ ميلي گرم ) و بر اساس دوزي كه بايد مصرف بشه تصميم بگيريد چقدر بخريد

قبل انتقال ويتامين E هم يك روز در ميان براي خونرساني توصيه ميشه

کیوتن یدونه آره ال آرژنین قرصش هم درشته سخته زیاد خوردن من یدونه قبل صبحانه میخورم ولی فرتیل سی ام ه ...

فرتيل cm سه تا قرصش حاوي ٧٥٠ ميلي گرم ال ارژنين هستش يعني هر قرصش ٢٥٠ ميلي گرم 

سلام آبجی جونیام من انشاءالله اگه خدا بخاد تیر یا مرداد میرم دوباره برا انتقال بنظرتون از الان چکارا ...

مكمل هايي كه تو تاپيك صحبت شده را تهيه و شروع كنيد 

البته هيستروسكپي هم بد نيست انجام بشه بعد يه انتقال منفي تا اگه خداي نكرده رحم مشكلي داره برطرف بشه

من شنبه انتقال دادم با ال یاسین کلینیک امید شما فرش انتقال دادی؟

ان شاءالله  به سلامتی برین وانجام بدین وبانی نی های گل وتپل بیاین خونه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نیلدا جون فردامیرم کانسپشن میخرم.ماکاویت اف هم بخرم باهم مصرف کنم یانه؟

هردوش مولتی ویتامینه عزیزم نیاز نیست جفتشو باهم داشته باشی یا ماکاویت بگیر یا کانسپشن

جاش کیوتن بگیر روزی یه دونه اونو حتما بخور

کیوتن چند مدل داره من 30 داد دکتر بهم روزی 2 تا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به به خدا روشکر برگشتی عزیزم گلم پیاده روی داشته باش اگه وزنت بالاست تو این مدت کم کن تقویتی هم پ ...

نیلوفر جونم حالت بهتره؟ دیروز پیاماتو خوندم اما اصلا نمیدونستم چی بگم که از درد دلت کم کنم

ماها نمیتونیم ذره ای از دردی که تجربه کردی و درک کنیم اما امیدوارم خدا جواب صبرتو خیلی زود بده قربونت برم

دعا میکنم گره از کارت باز شه اگر لایق باشم

ایشالله این ماه میری میبینی آندومترت حسابی رشد کرده