2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی نه مال همسرم این نبود اگه اینو پیدا کنم این سری از این براش میخرم مرسی 

بهترين نوع ال كارنتين ، acetyl l carnitine هستش ، براي قبل و بعد انتقال جنين هم عاليه پذيرش رحم را زياد مي كنه 👇👇

The current trial demonstrated the significant beneficial effect of adding 3 gm/daily L-carnitine to usual endometrial preparation with estroidal valerate on increasing endometrial receptivity in women with at least one prior implantation failure in ICSI/FET cycles, as adding L-carnitine significantly increases ...

آزمایش فعلی اثر مفید قابل توجه افزودن 3 گرم در روز L-carnitine به آماده سازی معمول آندومتر با والرات استروئیدی در افزایش میزان پذیرش آندومتر در زنان با حداقل یک شکست کاشت قبلی در چرخه های ICSI / FET ، زیرا افزودن L-carnitine به طور قابل توجهی افزایش می یابد ...

بهترين نوع ال كارنتين ، acetyl l carnitine هستش ، براي قبل و بعد انتقال جنين هم عاليه پذيرش رحم را ز ...

مگه ال کارنتین واسه خانوما هم تجویز میشه آخه دکتر واسه شوهرم داده بود.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون از توضیحت عزیزم پردنیزولون رو تا کی ادامه میدین؟

پردنيزولون را بدون مشكل ايمني هم تجويز مي كنن اين پروتكل مصرفش بدون مشكل ايمني هستش👇👇

https://fa.irct.ir/trial/13277 

من از يك ماه قبل انتقال ١٠ ميلي گرم ميخوردم يك هفته مونده به انتقال قطعش كردم و دوباره يك هفته بعد انتقال شروع به خوردن كردم الانم دارم مي خورم 

بهترين نوع ال كارنتين ، acetyl l carnitine هستش ، براي قبل و بعد انتقال جنين هم عاليه پذيرش رحم را ز ...

سیلویا جون فرتیل سی ام ال کارنتین نداره ؟

شما هر دو رو قبل انتقال مصرف کردید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام ، بچه ها کیا همسرشون اسپرمش ضعیف بوده و اسپرم نرمال نداشته، دکتر چه داروهایی براش داده؟ چه داروهایی الان تو داروخانه ها موجوده برای آقایون؟ من داروهایی که تو پست های قدیمی هست رو خوندم هیچکدوم تو داروخانه ها نیست

دکتر برای همسرم که اسپرم نرمالش صفر بوده ، ویتامین ای و زینک و فولیک اسید داد بعد پنج ماه شد یک ، گفت برید icsi انجام بدید ، من فکر میکنم اگر حداقل داروهای مخصوص اسپرم سازی بخوره ، وضعیتش بهتر شه بعد برم سراغ میکرو بهتر نتیجه میگیرم ، نظر شماها چیه ؟ بچه ها اگر تجربه ای در این ضمینه دارید یا داروی خوبی میشناسید که زودتر و خوب نتیجه میده برای آقایون بگید🙏

سلام ، بچه ها کیا همسرشون اسپرمش ضعیف بوده و اسپرم نرمال نداشته، دکتر چه داروهایی براش داده؟ چه دارو ...

سلام گلم ....نخود آب پز وگردو و میوه های قرمز ویتامین سی عالین برای مورفولوژی 

تخلیه یک روز در میان 

خنک نگهداشتن بیضه ها 

لباس زیر نخی گشاد 

داروهم فرتیل اید خوبه برای کیفیت 

موتیلیتی بوست برای حرکت خوبه 

کانت بوست برای تعداد خوبه