2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت درد نکنه عزیزم خیلی محبت کردی چرا پرگنا کر رو کانسپشن نگرفتی؟

عزیزمی 

آخه انقد مکمل دارم دیگه معدم نمیکشه خدایی! ولی خب جدا جدا همه رو دارم ای و دی و اینا

راستی نوروبیون هم هفته ای یدونه میزنم هم دکتر منتظری گفت هم زرنانی. کوآلی فول هم که بجای اسیدفولیک میخورم 

چیکا جون سلام . جوجه ها چطورن ؟ خوبن ؟  راستی خیالت راحت شد بابت سرکلاژ

سلام عزيزدلم ديروز رفتم ديدمشون خداروشكر خوب بودن و طبق معمول خواب😂دكتر معاينه كرد گفت سركلاژت هم محكم و خوبه خيالت راحت باشه. ديگه دارم به زندگي عادي برميگردم 😂الان ميگم خداروشكر كه دكتر اينكارو انجام داد خيالم انگار راحتتره. خودت خوبي؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيزدلم ديروز رفتم ديدمشون خداروشكر خوب بودن و طبق معمول خواب😂دكتر معاينه كرد گفت سركلاژت هم م ...

خوب خدارو هزار مرتبه شکر . اره عزیزم‌منم بهت گفتم خواهرم سرکلاژ انجام داد ولی چیکا بازم مراقبت ها رو انجام بده . بیخیال نشی دختر . کارای سنگین رو انجام نده . قربونت گلم . خدارو شکر

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه بلاست نبود گفت بعد ۳ روز بیا .فرش بود.دکتر ال یاسین اقاحسینی رفتم هر دوبار.بعدش دیگه همه چیز ول ک ...

دوست عزیز کدوم مرکز میری برای درمان؟

برای منم دکتر آقا حسینی انتقال داده برام

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
امگا هم درست قبل ناهار میخورم که با غذا هضم بشه خوبم وگرنه وقت دیگهاذیت میکنه بوی ماهی حس ...

😪

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خوب خدارو هزار مرتبه شکر . اره عزیزم‌منم بهت گفتم خواهرم سرکلاژ انجام داد ولی چیکا بازم مراقبت ها رو ...

اره دكترم گفت دوقلو دوبرابر مراقبت احتياج داره گفتم خيالت راحت باشه دليلي نشه كه مراقب نباشي ولي خودتو محدود هم نكن زندگي عادي داشته باش. چي بگم فداتشم اميدوارم به خير و خوشي بگذره فقط

خداياشكرت....❤️ 
2810