2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044347 بازدید | 684380 پست
سلام خانوما من آمپولای آنوکساپارین رو گذاشتم انباری (زیرزمین) بنظرتون تو این هوای گرم خراب شده ؟&nbs ...

نه فک نکنم

انوکساپارین کلا یخچالی نیست باید جای خنک نگهداری شه خب انباری هم خنکه دیگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@sarvesahi     @نازنینnazi     @سیلویا  بچه ها زنگ زدم این داروها ...

سلام عزیزم.ال آرژین۵۰۰ روزی دوتا.ولی سیلویا به من گفت روزی ۳بار مصرف میکنه.امگا۳ 18/12 ایرانی هفته ای ۲ با ر.امگا۳ بین غذا یا بعد ازخوردن با آب زیاد میخورم.ال ارژین صبح وعصر.پرگناکر هم بعد ناهار  روزی یک عدد.کیوتن نگرفتم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام گلم ازمایش همسرت که خوب بوده چرا اهدایی میخاستی؟

راستش خسته شدیم.همسرمم به سختی راضی میشد دوباره سیکل شروع کنم.الان که دیگه بهش گفتم بریم برای میکروفعلا قبول کرده.یکم مردا سخت راضی میشن.خودتون که میدونید.دیگه ۱۰ سال شده.خداخودش بهمون نظر لطف کنه ان شاءالله.   

@sarvesahi     @نازنینnazi     @سیلویا  بچه ها زنگ زدم این داروها ...

نیلو جونم بستکی داره چقدر تا انتقالت مونده 

بنظرم کلا همه مکمل ها رو خارجی بگیر

ال آرژنین ۱۰۰۰میل بگیر برای من هلث اید هست

امگا ۳ رو امگازون میگیرم خارجی و بدون جیوه هست روزهای زوج میخورم کوکیوتن هم ۱۰۰میل هلث اید یا هلث برست 

سلام گلم ازمایش همسرت که خوب بوده چرا اهدایی میخاستی؟

با این ۲درصد نرمال.سری آخر ۹جنین تشکیل شد بعد۳ روز شد ۵تا.منم.هایپرشدم جنینافریزشدن.۶ماه بدانجا دادم.وقتی جنین شناس اومد برای انتقال.فقط یه جنین گرید بی مونده برات اونم نمیخواد بزاری پاشو برو خونت.به اصرار خودم با چه حال جنین هچ کردن وگذاشتم.جوابشم بعد دوهفته منفی شد.کلا نا امید شدم.دیگه هم انجام ندادم.تا الان که مدتی شروع کردم.

با این ۲درصد نرمال.سری آخر ۹جنین تشکیل شد بعد۳ روز شد ۵تا.منم.هایپرشدم جنینافریزشدن.۶ماه بدانجا دادم ...

خب چرااااا؟پیگیری نکردی چرا ۸تاش آب شدن؟کدوم مرکز بودی؟بلاست بودی اون ۵تا؟زود برا اهدایی 

مگه همسرت آزو هست که بخوای اهدایی بگییری 

ناامید نشو 

مورفو ۲برای میکرو عالیه 

مرکزت رو عوض کن 

بنظرم بپرس ببین کیفیت تخمکت چطوره؟

سلام عزیزم.ال آرژین۵۰۰ روزی دوتا.ولی سیلویا به من گفت روزی ۳بار مصرف میکنه.امگا۳ 18/12 ایرانی هفته ا ...

ممنون عزیزم اسم امگا ۳ ۱۸/۱۲ هست؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چندبار میکرو کردین؟چندتا جنین وتخمک شد؟ذخیرت چنده؟مشکل اصلی مورفو ۲هست؟

۳بار انتقال ناموفق دوبارمیکرو.تخمک ها یکبار۱۷ یکبارهم۲۱ بود.اولین بار دوتا گرید آراسته دکترگفت عالیه.منفی شد بار دوم هم یکی .انتقال یزید داشتم.منفی شد.بارداری طبیعی داشتم خودبخود سقط شد دوماهگی.دوبار دیگه هم طبیعی بود دفع شد.اگر اشتباه نکنم پارسال ذخیره دادم ۸بود دقیق یادم نیست که دکترم گفت خیلی خوبه.فقط بهم اینفولیک دادبرای دوماه.مورفولژی ۹۸ غیرنرمال ۲درصد نرمال.کلا حرکت ندارن یا حدود۲۰ درصد حرکت کند.کاریوتاپ هم انجام دادیم طبیعی بود ونرمال.

نیلو جونم بستکی داره چقدر تا انتقالت مونده   بنظرم کلا همه مکمل ها رو خارجی بگیر ال آرژن ...

کیوتن و ال آرژنین رو روزی چندتا میخوری؟

چون سیلویا روزانه ۶۰۰۰میلیگرم میخورد پودر بود

ولی خب قرصش رو که نمیشه ۶تا خورد معده داغون میشه