2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
براي افزايش پذيرش رحم ال ارژنين ، ال كارنتين و dhea اثر خوبي دارن از يك ماه قبل انتقال و دو هفته ي ب ...

عزيزم قبل انتقال من ميگفتين ال ارژنين هم خوبه براي انتقال تا اونم ميخوردم بچه ها اينجا فقط ميگفتن فرتيل سي ام خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سی دی ۵۶ کمی بالاست پروتئین سی هم کمی پایین  انوکسا از قبل انتقال به همه میدن آره؟

بستگي به شرايط هر كسي داره  بعد انتقال هم به انتقال اولي ها وكسايي كه سقط نداشتن نميدن ، پس خوب شد ازمايش دادي  حالا شما چون پايين قبل انتقال ميدن حتما

پردنيزولون را بدون مشكل ايمني هم تجويز مي كنن اين پروتكل مصرفش بدون مشكل ايمني هستش👇👇 https://fa ...

عزیزم پردنیزولون رو به من که مشکل ایمنی و تیرویید ندارم هم میدن یا نه مثلا بدون مشورت با دکتر هم میشه خورد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من برخلاف میل خودم همسرم خیلی اصرار میکنه که اینبار با خود نصر انتقال بدم نمیدونم باید چکار کنم خودم ...

سمر از من میشنوی ایندفعه با نصر انتقال بده انتقال نصر با علیرضایی خیلی فرق داره نصر 26میاد برای سیکل کاری نداره برو برات سیکل تنظیم میکنن خودشون علیرضایی همیشه هست ولی نصر ممکنه دیگه گیرت نیاد البته همه اینا خواست خداست در اون شکی نیست 

بستگي به شرايط هر كسي داره  بعد انتقال هم به انتقال اولي ها وكسايي كه سقط نداشتن نمي ...

هانا جان به شما دکتر پردنیزولون داده یا نه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم اینو فولیک برا قبل انتقال مصرف میکنی؟دقیقا چیکار میکنه،‌ ؟طریقه مصرفشم میگی 

سلام عزیزم دکتر برای بهترشدن کیفیت فولیکول ها ودرک عملکرد تخمدان داده.روزی یک ساله پودر در لیوان  یک نیم ساعت قبل ناهار بامزه خالی میل کنید.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دکتر رزاقی قبل پانکچر یه سری تقویتی به من داد گفت همچنان بخورم. الان چهارماهه کیوتن و dhea و متفورمی ...

منم ۵ ماهه ویتامین e 

اسید فولیک 

کلسیم 

ویتامین دی

پرگناکر

میخورم

سه قوطی ۹۰ تایی فرتیل هم تموم کردم با رویال ژل

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
برو انشالله خیره اصلا خجالت نکشیا سمرجووون دیگه کار ما از تارف و اینجور چیزا گذشته

فدات شم نمیدونم کار درستی کردم یا نه ولی همسرم گفت اینسری انتقالو بزاریم خودش انجام بده دیگه نمیدونم چون خودم واقعا خانم دکترو دوست دارم دعام کن عزیزم لطفا انشالله بزودی خبر بارداریتو  بشنوم عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..