2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
واردگالری میشم ولی می‌خوام برگردم به تاپیک دیگه نمیشه

ببین وقتی بزنی روی عکس اون بالای صفحه یا میزنه تمام که باید بزنی روش یا اینکه عکس خودش آپلود میشه و  خودکار وارد نی نی سایت میشی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستان گلم....خواهر من تو هفته شش سقط کرده....الان بیشتر از یکماه بعد کمر درد شدید داره چند بار دکتر رفته ولی درست نمیشه گودی کمرش درد میکنه....کسی درمانی چیزی میدونه؟؟یا دلیل این که اینجوری شده چیه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم چه داروهایی ؟

سلام

ارگالترون ،۵تا،تاریخ انقضا ۰۹-۲۰۲۱

HMG کارما ، ۲۱ تا ،تاریخ انقضا ۱۸/۰۵/۲۰۲۲

سینال اف ۴۵۰،یک عدد ، تاریخ انقضا 01-2022

اوابوست18 تا

متاسفانه گونال ۷۵ تاریخ انقضا  ۰۲-۲۰۲۱ به تعداد30 تا باید از دکتر داروساز بپرسید قابل استفاده است یا نه ،احتمالا باید گونال رو بندازم دور

بله عزیزم... سیلویاجون گفتن خودش و شما و لوبیاپلو از آمریکا اومدید و اونا جواب گرفتن و مامان شدن الا ...

مرسی عزیزم لطف داری ❤️

اوه اگه بدونی من چیا کشیدم...الانم که اومدم انتقال بدم بعد از هیسترو گفتند نمیشه باید دو ماه صبر کنم...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دخترا هزینه میکرو از مکمل ها تا انتقال جنین چند در میاد حدودی ؟

من یکی دو روز دیگه کل خرجی که کردم رو میخوام جمع ببندم وقتی حساب کردم بهت میگم عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سمرجون ممنون عزیزم فردا زایمانمه... چشم به یاد شمام هستم حتما،،،ایندفعه که نشد انشاالله دفعه بع ...

مرسی عزیزم یدنیا ازت ممنونم ایشالله با دعای شما مهربونا  خدا بمنم نظر کنه منم مامان شم واقعا دلم پر میزنه برای مادری کردن الهی خدا به همه خانمهای منتظر نی نی بده انتظار خیلی سخته ایشالله تیرماه انتقال سومو  انجام میدم توکل به خدا🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..