2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043958 بازدید | 684352 پست
خوب خداروشکر مشکل خانمها خیلی راحتر قابل حله و به دارو راحتر جواب میدن برخلاف آقایون که اکثرا دارو ت ...

من اين سري جنين هايي كه انتقال دادم با اسپرم فريز هم تشكيل شده بود چون شوهرم ايران نيست فريز كرده بوديم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضخامتت رو رفتی بررسی کنی؟دلسوزه؟بخدا تو مام اعصاب و روان آدم خورد میشه انقدر به دکتر علیرضایی یادآور ...

نیلو جان چی بگم، تا الان ناراضی نبودم، ولی به قول بچه ها به منم گفتن احتمال موفقیت کمتر از ده درصده 

من اين سري جنين هايي كه انتقال دادم با اسپرم فريز هم تشكيل شده بود چون شوهرم ايران نيست فريز كرده بو ...

خداروشکر شرایط شوهرتون  خوب بود این خودش خیلی مهمه خداروشکر که زود نتیجه گرفتید انشالله بموقعش  صحیح سالم بغل بگیرید نی نی رو😊

در اندک من تویی فراوان یارب..
چند سالتونه ؟  من الان ٤٢ سالمه با تخمك خودم اولين انتقال باردار شدم

من ۳۶ سالمه.

می دونی آخه شما یه بار طبیعی باردار شدی. آدم اینجوری خیالش راحتتره. شاید اصلا مشکلت بخاطر همین آندومتریوز خفیفت بوده که الان چون کنترلش کردن خداروشکر جواب گرفتی.

من الان نمی دونم دلیل اینکه تاحالا باردار نشدم چیه. همه چیزم در حد خفیف دارم! مشکل کیفیت و سرعت اسپرم شوهرم ، آندومتریوز خفیف، ذخیره تخمدان لب مرز. بعد همه می گن احتمال داره طبیعی با اینا باردار بشی، اما نشدم تاحالا. حتی یبارم پریودم عقب جلوی معنی دار نداشته. می دونی آدم به خودش شک می کنه اینطوری. میگه شاید اصلا رحمم پذیرا نیست، شاید کیفیت تخمکهام کلا خوب نیست، و خیلی شاید دیگه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من ۳۶ سالمه. می دونی آخه شما یه بار طبیعی باردار شدی. آدم اینجوری خیالش راحتتره. شاید اصلا مشکلت بخ ...

فقط علت ذخيره ي تخمدان هستش، وقتي ذخيره زير ١.٥ مياد بارداري طبيعي سخت اتفاق ميفته 

فقط علت ذخيره ي تخمدان هستش، وقتي ذخيره زير ١.٥ مياد بارداري طبيعي سخت اتفاق ميفته 

خوب من زیر یک و نیم نبودم. ۳۴ سالگی یک و هفت بودم. اما کلا هم به لتروزول و اینها جوابدهی خوبی نداشتم. هر ماه معمولا یه فولیکول داشتم با لتروزول هم همینطور

نمی دونم شایدم بخاطر همین کم شدن ذخیره با افزایش سن باشه. ما کلا مشکل دیربارور شدن هم ندارن هیچکدوم از بستگان درجه اولمون. این دیگه شانس من شده فعلا. 

امیدوارم این دفعه جنینام خوب باشن.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها من امروز موعدم  بود(البته هنوز وارد سیکل انتقال نشدم) و از سه روز پیش لک بینی داشتم که امروز تبدیل شد ب خونریزی.از اونورم بدجور سمت راستم قسمت لوله و تخمدان درد میگیره و گاهی میزنه به پام. خییییلی میترسم. همش میگم نکنه برای بار سوم خارج رحمی شده باشم. سه روز پیش ک لک بینی داشتم یه بی بی چک زدم که منفی بود ولی نمیدونم چرا بازم همش میترسم. امکانش هس همچین چیزی باشه؟ خیییییییلی نگرانم

@زینبی_بابا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من بعد انتقال منفی پریود شدم اینماه آخرای خرداد پریود میشم قرار بود از روز اولش استرادیول رو شروع کن ...

باید ال دی رو میخوردی و قطع نمیکردی بسته دوم رو شروع میکردی تا بهت بگه قطع کنی و استرادیول رو شروع کنی

الان ازش بپرس

معمولا میگه اگر آندومتر نازک باشه شروع کنید

برا من بیچاره که همین کار و کرد🤣🤣چند روز مونده بود پریود بشم برام ۸ تا دونه ال دی تجویز کرد بعدشم گفت بعد ۸ تا دونه قطع کن دوباره چند روز بعد استرادیول بخور

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

عزيزم پس جطور دكتر عليرضايي به من كفت بارداري طبيعي ربطي به ذخيره تخمدان نداره دقيق اين حرفش يادمه شما ذخيره اتون چند بود؟حتي گفت خودم در سن ٤٢ سالكي دخترم به دنيا اومد

نیلو جان چی بگم، تا الان ناراضی نبودم، ولی به قول بچه ها به منم گفتن احتمال موفقیت کمتر از ده درصده& ...

همه چی دست خداست

چرا گفت ۱۰ درصد

عزیزم میدونی چرا استروژن کنژوگه داده تا الان نشنیده بودم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810